Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt a pózt gyűlölöm, amikor megszakad a szexualitás folyamata, illetve amikor nincs olyan akivel rendszeresen kényeztethetnénk egymást.
Szükségem van a kötődésre, érzelmi visszajelzésekre, mert mindig örömet okoz nekem, amikor egy lány megdicsér, hogy nagyon jól érzi magát velem és kiemeli, hogy mások nem törődnek vele ilyen téren. Szeretném, ha lenne olyan lány aki számára különleges vagyok. Aki látja bennem a jót amit esetleg nem veszek észre magamban. Aki vágyik a társaságomra, aki ölel, bújik, megért, vonzódik hozzám és nem csak én teszek erőfeszítést a kapcsolatunkban, hanem tőle is megkapnám ugyanazt a tiszteletet, bizalmat, gondoskodást, vonzalmat.
Ha lenne ilyen lány az életemben, akkor tisztelném, megbecsülném, meghallgatnám, odafigyelnék rá és boldoggá tenném amennyire tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!