Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a legkevésbé kedvenc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legkevésbé kedvenc szexpozíciód, és miért nem szereted?

Figyelt kérdés

nov. 3. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
A fordított lovaglás, sosem tudtam megszeretni
nov. 3. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Bármi támaszkodós, mert feleslegesen veszi el az erőt.
nov. 3. 11:14
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Kutya. Abban érzek a legkevesebbet.
nov. 3. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A káma-szútra pozik 99%-a, párat próbáltunk de irgalmatlan kényelmetlenek.
nov. 3. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Azt a pózt gyűlölöm, amikor megszakad a szexualitás folyamata, illetve amikor nincs olyan akivel rendszeresen kényeztethetnénk egymást.

Szükségem van a kötődésre, érzelmi visszajelzésekre, mert mindig örömet okoz nekem, amikor egy lány megdicsér, hogy nagyon jól érzi magát velem és kiemeli, hogy mások nem törődnek vele ilyen téren. Szeretném, ha lenne olyan lány aki számára különleges vagyok. Aki látja bennem a jót amit esetleg nem veszek észre magamban. Aki vágyik a társaságomra, aki ölel, bújik, megért, vonzódik hozzám és nem csak én teszek erőfeszítést a kapcsolatunkban, hanem tőle is megkapnám ugyanazt a tiszteletet, bizalmat, gondoskodást, vonzalmat.

Ha lenne ilyen lány az életemben, akkor tisztelném, megbecsülném, meghallgatnám, odafigyelnék rá és boldoggá tenném amennyire tudom.

nov. 3. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
69, nem szeretek kétfele figyelni, és nekem zavarbaejtő az, hogyha a csávó kinyitja a szemét akkor a seggem látja a feje felett, meg hogy az arcába van a binám.
nov. 3. 14:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretek ráülni a srác arcára
nov. 3. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Milyen jó hogy az enyém szeret..
nov. 3. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként a lovagló póz nem jön be. Utálom, hogy ugrálnak a melleim és egyfolytában kicsúszik a partnerem pénisze.
nov. 3. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Kiskifli nagykifli. Egyrészt baromi frusztráló, hogy alig ér oda a farkam, mert nyilván nem elég hosszú. Másrészt ha mégis sikerült félig bevarázsolni, nagyon kényelmetlen és fárasztó.
nov. 3. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!