Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28/F 49/N működhet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28/F 49/N működhet?

Figyelt kérdés
Külföldi nyaraláson gabalyodtunk egymásba. Az első csóknál mindketten kicsit részegek voltunk. Csak utána tudtam meg, hogy van köztünk 21 év korkülönbség, házas és 2 gyereke van. A házassága nem a legjobb, eléggé kihűlt a kapcsolat de eddig nem merült fel a válás. Az este végén azt mondta, be kell fejznünk és nem lehet köztünk több. Ennek ellenére már kint többször lefeküdtünk és itthon is találkozgatunk titokban. Iszonyatosan szeretem és vele akarok lenni. Ő is velem, de azt mondja hogy fél mások (elsősorban a gyerekei) reakcióitól ha összejön egy ennyivel fiatalabb férfival. Közben olyanokat mond hogy sosem vonzódott ennyire egy férfihoz, sosem élvezte így a szexet és elmondhatatlanul boldog lenne ha korlátok nélkül együtt lehetnénk.

nov. 3. 08:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Most igen. De 12 év múlva te még csak 40 leszel, ő meg 61...
nov. 3. 09:02
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig biztos de hosszú távon nem hiszem.
nov. 3. 09:06
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Laza kapcsolatként működhet még pár évig, de hosszú távon én nem mennék bele. Ahogy az 1. válaszoló is mondja, a jelen esetben nem tűnik soknak a korkülönbség, 10 vagy 20 év múlva viszont már sok lesz az.
nov. 3. 09:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Anya 48 évesen egy 25 éves sráccal jött össze és azóta is együtt vannak.
nov. 3. 09:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Működhet, azóta már házasok.
nov. 3. 09:32
 6/21 anonim ***** válasza:
62%
Szóval szétkúrnál egy házasságot, amit félig már meg is tettél, szó szerint is! Gratulálok! N/31
nov. 3. 09:35
 7/21 A kérdező kommentje:
6-os, leírtam, hogy nem jó már a házasságuk és önszántából keresi másnál a boldogságot. Nem a házasságnak a tönkretétele a célom puszta szórakozásból. Szeretem őt és bármit meg fogok érte tenni.
nov. 3. 09:39
 8/21 anonim ***** válasza:
Ma már nem gond ez sem.
nov. 3. 09:47
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat, egy ideig csak.
nov. 3. 10:03
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Van gyereked? Mert ha nincs, akkor soha nem is lesz. Vagy ha igen, akkor egy másik nőtől. 28 éves létedre rettenetesen éretlen a gondolkodásmódod. Gondolom, még a szüleiddel élsz és soha, semmiért és senkiért nem kellett még felelőséget vállalnod! N/37
nov. 3. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!