Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28 éves férfi 48 éves nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfi 48 éves nővel van bármennyi esély, hogy működhet?

Figyelt kérdés
Szeretem. Ő is engem, de folyamatosan azt mondja hogy nem fogadna el a környezetünk, a gyerekei kitagadnák ha felvállalná velem a kapcsolatot. Mindig megfogadja hogy nem találkozunk többet, aztán titokban mindig becsúszik egy találka. Megőrülök érte, testileg-lelkileg. Nem lehet a végtelenségig titokban találkozni, hogy győzzem meg, hogy sokkal boldogabbak leszünk ha felvállaljuk? (A férjével évekkel ezelőtt megromlott a házasságuk, nincsenek együtt).

aug. 21. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Ha ilyeneket gondoltok akkor ott nincs semmilyen szerelem és szeretet.

HA igazán szeretnétek egymást akkor nem érdekelne senkinek a véleménye.

aug. 21. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Birj ki még 30 évet.

Te 58 éves leszel ő meg 5 éve halott. Addig minden cuccát a nevedre írathatsz. Használd ki ezt a remek kapcsolatot

aug. 21. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
persze
aug. 21. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szeret, csak szexre használ sajnos!
aug. 21. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is "gondozgattam" egy 10 évvel idősebb nőt 7 éven keresztül, mert a férje állítólag ivott, én meg nem voltam ellátva jól itthon. Mindketten családosak vagyunk. Aztán vége szakadt mert elkezdett féltékenykedni, meg azt szerette volna, hogy füttyent és már ugrok is, de akkor kussoljak, ha az alkesszal járogat szinházba vagy külföldre nyaralni. Az alkesz férj sem stimmelt teljesen, mert egy alkoholista nem járogat szinházba, szinfonikus koncertre és bálokba az asszonnyal. Meguntam a szitut, sztem nem működnek ezek.
aug. 30. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!