Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működhet e így közöttünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet e így közöttünk?

Figyelt kérdés
Van 1 férfi, a munkahelyen ismertem meg másfél éve. Egyből szimpátia alakult ki kettőnk között, egyre szorosabb a kapcsolat, nagyon szeretem a társaságát, jól érzem magam vele! 5 hónapja közeledünk egymás felé, szépen lassan. Orális szexig jutottunk el eddig, de van egy kis probléma, a mérete. Nem annyira kicsi, de azért sztem átlag alatti, eddig ő a legkisebb méretekkel rendelkező férfi akivel kapcsolatban voltam, és aggódom. Nem akarom hogy rosszul süljön el az együttlét. Félek nem fogom őt eléggé érezni. Ti nektek milyen tapasztalataitok vannak, élvezhető úgy is a szex?. Nem akarom megbantani őt, olyan kedves ember!

jún. 1. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Azért egy esélyt adjál neki
jún. 1. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Játsz tisztalapokkal, és mond meg neki, hogy kisebb mint akikkel eddig voltál. S hogy félsz ettől hogy nem fogod érezni. Tisztázd vele, hogy próbáljátok meg, és utána vagy vagy. Te nagyon szeretnél vele hoszabbtávra tervezni mert emberileg nagyon bejön neked. Ennyi. Egy próba üzemmód és ki tudja, hogy lehet kisebb neki, de azt tudja is úgy használni ahogy azt kell.
jún. 1. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem, van egy alsó hatàr
jún. 1. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb mennyire kicsi a mérete? Ha cserébe kemény és tudja jól használni, akkor simán belemennék. De ez nem derülne ki,ha megtorpanok menet előtt.
jún. 1. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismwred magad,milyen meretet hogy erzel. Csak tudod melyik merethez milyen poz kell h jo legyen?
jún. 1. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!