Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves srác és 26 éves nő között maximum a szex működhet?
Figyelt kérdés
Valami hasonló felállással van bárkinek tapasztalata, esetleg lát ilyen kapcsolatot a környezetében?aug. 6. 03:30
A kérdező szavazást indított:
Maximum szex
Akár kapcsolat is
33 szavazat
1/18 anonim válasza:
A szex egyértelműen működhet, ezentúl a szerelemnek nincsenek határai, akármi megtörténhet. Nyilván nem egy gyakori dolog és lesznek olyanok akik ítélkezni fognak, de akik ilyennel foglalkoznak, azokat amúgy is miért érdekli másnak a szerelmi élete? A szerelem tényleg nem ismer határokat, és nincsenek benne szabályok, akármi megtörténhet.
2/18 A kérdező kommentje:
Csak olyan betegnek érzem ezt a részemről, hogy egy "kisfiúra" ilyen szemmel tudok nézni. Nem tudom, helyes-e. Nincs semmi kapcsolódó fétisem, csak őt kezdtem el eléggé megkedvelni, a személyét.
aug. 6. 05:12
3/18 anonim válasza:
Az hogy helyes-e vagy nem az emberek között megoszlik. Mármint a vélemény. Felejtsd el a társadalmi normát. Vannak nagyobb korkülönbséggel is párok, és nézd, elvannak együtt. Ha megtanulod elfogadni akkor végképp nem lesz mitől aggódni. Ha tényleg szereted, ha megváltoztat, ha különlegesnek érzed, akkor a korkülönbség jelentéktelenné válik.
Legalábbis szerintem. Tartsd észben hogy ez is egy személyes vélemény, és szerintem teljesen elfogadható lenne egy ilyen kapcsolat.
4/18 anonim válasza:
21 voltam, a párom 29, hat évet éltünk együtt, csodálatos volt.
5/18 Oldfire válasza:
Fél évig voltam együtt, nálam 11 évvel idősebb nővel. Egy éjszakásnak indult. Azért váltunk szét mert elkezdte fikázni a gyermekeket. Neki nem kell. Pisisek, kakisok. Ürítésnek jó volt.....
6/18 anonim válasza:
Hát én ben tudnék olyan 26 éves nőre komolyan nézni, aki egy 18 eves gyerekkel jött össze. Nem sok a 8 év alapból, mondjuk te lennél 35 ő 27 az teljesen más lenne.
7/18 anonim válasza:
8 év különbség alapvetően nem sok, de a 18 éves srácok még magyon gyerekek, a csajok pedig megkomolyodnak 25 év felett, teljesen más életcél, érdeklődés, stb. Szexben se biztos, hogy egy 26 éves tapasztalt csaj azt kapja egy 18 évestől, ami kell neki
8/18 anonim válasza:
Csak ha a 26 eves is szuz meg a 18 eves is szuz
9/18 Noren1989 válasza:
Javaslom a Felolvasó c. filmet. De szerintem màr làttad. Abban hívja anyus fiúcskànak a főszereplőt.
10/18 anonim válasza:
Működhet, de csak egy ideig.
A fiatalban ott lesz a kíváncsiság, világ felfedezése.
Ha megszeretd és ilyen fiatalon becserkézed nagyot fogsz koppanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!