Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek mi a legfontosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a legfontosabb egy férfiben?

Figyelt kérdés

nov. 2. 09:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
65%
Nem hiszem 9, hanem felszedem a csajokat pénz nélkül is
nov. 2. 11:18
 12/35 anonim ***** válasza:
20%
Magasság, arc, test, anyagiak.
nov. 2. 11:21
 13/35 anonim ***** válasza:
23%
#11 Ahogy írtam, oké. Nem kell itt bizonygatni. Menjél és csajozzál.
nov. 2. 11:22
 14/35 anonim ***** válasza:
66%
Jujj de sok itt a komplexusos pali aki mindenkit le akar húzni mert sikertelen. Megsúgom nem a méretetek vagy a pénztárcátokk miatt van.
nov. 2. 11:33
 15/35 anonim ***** válasza:
67%
Mint a hűtőben, a belső értékek. 18L🤣
nov. 2. 11:41
 16/35 anonim ***** válasza:
90%
Semmi értelme ezeknek a kérdéseknek itt. Ha kijön egy pozitív válasz, akkor a férfiak egyből meg akarják hazudtolni. Mint ahogy minden nőknek címzett kérdés alatt okoskodni kell, mert biztosan jobban tudjátok. Mert a nő az csak rossz lehet, nem láttok tovább a pénz-faszméret-bunkó viselkedés háromszögén, hogy na biztos csak ez kell a nőknek. Nyilván, mert ez könnyebb, mint a valós problémákat felfedezni magatokban.
nov. 2. 12:59
 17/35 anonim ***** válasza:
66%
pedig, ha megkérdezed a nőket, hogy a jó fiú, vagy a rossz fiú kell. 90% a rossz nyer. túl uncsi a jó fiú. a nők mindig a politikalig korekt dumát mondják. de ha megnézed mit választanak. youtubon. sok külföldi kérdezi meg a nőket. segítek az első a rossz fiú. persze ez csak három, és ennél sokkal több kell. de mindig a bunkót választják vagy sírják vissza. míg a balek csak 30-on túl kell. mert a rossz fiú úgy sem veszi el
nov. 2. 13:06
 18/35 anonim ***** válasza:
#11 persze, csak nincs foguk
nov. 2. 13:32
 19/35 anonim ***** válasza:
73%

Márpedig igaza van a #17-nek. Én adok magamra, van munkám, kocsim, lakásom, normális vagyok, mégis a legtöbb találkozó után senki nem érezte, amit kellett volna. Mindenesetre örült, hogy megismert egy értelmes embert. Akkor miért nem kell?

Mivel nincs annyi pénzem, nem vagyok izgalmas, nem mozgok olyan körökben, ami őt érdekelné, netán haszna lenne belőle.

Palimadár pedig nem akarok lenni, hogy valakinek a mostoha apukája legyek, vagy olyan nővel legyek, aki engem nem érdekel.

nov. 2. 14:34
 20/35 anonim ***** válasza:
87%

19

Pedig valami van. Párom se mozog semmilyen körökben, atlagosan néz ki és egyáltalában nem gazdag mégis együtt vagyunk mert a személyiségébe szerettem bele.

nov. 2. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!