Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek mi a legfontosabb egy férfiban, ha párkapcsolatot keresnek, mondjuk mi alapján húztok jobbra valakit Tinderen?
Nalam a fontossagi sorrend:
1 jokepu
2 magas
3 sportos
4 gazdag
Ha tinden ismerkednék akkor egyértelműen azt húznám jobbra aki tetszik, megfogott valamivel.
De ahhoz hogy párkapcsolatban legyek valakivel több kell. Fontos hogy megfelelő legyen a személyisége is. Közösek legyenek a céljaink, hűséges legyen, humoros, figyelmes, őszinte. Egyezzünk a szexben is.
Az hogy lakása, kocsija legyen én nem várom el, azt se hogy gazdag legyen. Sose volt gazdag párom.
Az alkatod ellen, illetve túlsúly ellen pontosabban, bőven lehet tenni :) Ha tényleg zavar, akkor tegyél ellene. Kezdj el mozogni, egészségesebben étkezni. Habár én nem használom és sosem használtam a tindert (sőt, semmilyen társkeresőt), azt tudom mondani, hogy a külső az valóban fontos. Nyilván, elsősorban a jóképű pasikat nézem meg én is. A pénz az valóban valahol hátul van nagyon a listán, annál azért sokkal fontosabb dolgok vannak, de fontos nekem például, hogy azért ne legyen léhűtő... :D Tehát dolgozzon rendesen, és számomra nagyon fontos, hogy értelmes legyen a párom, és az érzelmi világunk is passzoljon, meg persze az értékrendünk.
Nem kell feltétlen Brad Pittnek lenni ahhoz, hogy megkedveljen egy nő. :) És a humor nagyon fontos! ;) Ne állj rögtön negatívan a dologhoz. Nincs vesztenivalód, és még akár be is jöhet ez a társkeresős dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!