Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrégiben véget ért egy 5 éves párkapcsolatom, amin már sikerült tovább lépnem, de ennyi idő után szinte fogalmam sincs miképp kéne kezdeményeznem egy lánynál.Vagy a mai világban éppenséggel hol? Tinderen? 22/F
Sajnos a személyes ismerkedés kereteit, úgy hiszem ki maxoltam, mivel vidéki vagyok (Balatonpart), így a környéken nagyjából 30KM-es vonzáskörzetben ismerem a lehetőségeimet és nem túl kecsegtetőek.
Amúgy jelen esetben komoly és alkalmi kapcsolatra egyaránt lennék kapható, ha valaki épp itt találna meg :P
nem egyszerű a történet.
4-5 éve én is ilyen cipőben voltam.
neked mázli, hogy balatonpart, jön a jóidő egyre több csaj megy le, lesz ott tinderen match ;)
amugy enkem az segített, hogy csomót jártam fel pestre, mászkálni, stb és itt is tindereztem :D
Alfold közepén voltam, alig volt találat tinderen, a bulikban a csajok meg hájbájmacák is elszállva maguktól, mert midnere vagy 4-5 pasi hajtott.
Pesten totál más, rengeteg találatom volt, bő választék, össze is jött jópár :D
glancold ki a tinder profilod, f/*sza képek stb! legyél laza, kicsit leszarom stílus. alig, vagy ne használj smile-t a beszélgetésekbe.
Vegyél egy motort, és vagánykodj vele :D Akár 50-es is ha nincs nagyobbra jogsid, azok között is van jól kinéző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!