Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tág a nő akkor mit érez a pasi?
Figyelt kérdés
A nőnek sem jó a pasinak sem jó, el sem tudnak élvezi?ma 14:00
11/22 anonim válasza:
Hogy mit érez a pasi? Hát harangszót hall, ahogy kolompol a kittágult vaginában.
12/22 anonim válasza:
Tág nőben nem túl sokat lehet érezni. Pláne ha óvszer is van rajtam, akkor hát lehetnek gondok. De ahhoz rendesen tágnak kell lennie.
13/22 anonim válasza:
Én nagyon élvezem tág nőben de ez az én titkom és titkos vágyam.
14/22 anonim válasza:
#3 Gondolom nő vagy. Ahogy írták itt is. Bőven van különbség nő és nő között. Van 18 éves, aki alatt barlang van és voltam már 4 gyerekes anyukával, aki kb. átlagos volt.
15/22 anonim válasza:
Igaza van #14 nek
Van hogy kittágul, szülés nélkül is. #11 voltam
16/22 anonim válasza:
Szülés után természetes hogy kitágul de valamilyen szinten regenerálódik.
Van különbség nő és nő között de természetes formában nincs olyan egészség, nem szült nő akinek annyira tág legyen hogy ne lehessen élvezni emiatt.
17/22 anonim válasza:
#16 Tévedsz. Vagy csak nem vagy pontos. Mert erősen függ a pénisz méretétől is. Egy 8-12 centis, átlagtól jóval vékonyabb pénisszel nem nagyon lehet érezni semmit egy átlag nőből sem.
Illetve ahogy írtam, vannak olyan nők, akik már 18 évesen olyan tágak, mint egy átlag 4 gyerekes anya. Ez pont olyan, mint vannak 16 éves gyerekek, akiknek 20 feletti, vastag péniszük van. A hüvely pont annyira változatos, mint a pénisz.
18/22 anonim válasza:
17 Ezt tudom cáfolni. Nekem 12, a páromnak már volt egy gyereke amikor összejöttünk és egyáltalán nem szűk. A szex viszont jó vele.
19/22 anonim válasza:
Ha tág, akkor büntetést és nosztalgiát milyen jó is volt az előző csaj puncija
20/22 anonim válasza:
#19 Hát furcsa mert az előző csaj szűkebb volt de elviselhetetlen személyiség,nem is akart annyit szexelni és lehet hogy el tudtam menni tőle hamar nem volt olyan jó mint egy nagy punciba amiben minden sarkát megjárom és különleges érzés.Voltam már abszolút szűk punciba ami kiszorította a vért a farkamból annyira szoros volt de az sem volt olyan jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!