Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha tág a nő akkor mit érez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tág a nő akkor mit érez a pasi?

Figyelt kérdés
A nőnek sem jó a pasinak sem jó, el sem tudnak élvezi?

ma 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
57%
Max akkor tág ha szült. Lehet eggek viccelődni, de a hüvely regenerálja magát.
ma 14:10
 2/21 anonim ***** válasza:
13%
#1 Aha. Persze 😂
ma 14:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

2.

Nézz utána, nem nehéz. Bár nevétni tényleg könnyebb.

ma 14:32
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
De el tudtunk, csak lassabban.
ma 14:32
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

1-es baromságot mond.

Nekem volt 10 évvel fiatalabb barátnőm és tágabb volt a puncija mint az egy gyerekes anyukának aki már szült gyereket.

2 olyan anyuka is volt az életemben akinek nagyon szűk volt a puncija. Az egyiknek egy a másiknak 3 gyereke volt. Isteni volt velük a szex.

ma 14:35
 6/21 anonim ***** válasza:
68%

5-ös vagyok.

Ha tág akkor nekem egy idő után lelankad a farkam mert nem érzem a punciját. Akinek szűk abban meg folyamatosan feszülök akár 30-40 percen keresztül mert folyamatosan pumpálja bele a vért a farkamba. És ha csak rá gondolok akkor egyből feláll

ma 14:38
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, meg van az oka miért olyan. Pl. Túlsúly, hüvelyfal süllyedés, mély süllyedés stb.

Nem törvényszerű hogy az anyáknak tág, sok gyakorlat, műtét stb van ami segít regenerálódni.

ma 14:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A Kámaszútra pont ezzel kezdődik. Férfi és női nem szervből van kicsi, közepes és nagy. Csak akkor lesz élvzezetes, ha a méretbeli különbség maximum 1. Magyarán kis farok tág hüvellyel mind a két fél számára alig élvezhető, nagy farok szűk hüvellyel meg már fájdalmas a nőnek.

Viszont ne felejtsük el, hogy a hüvely is izom. Tehát lehet erősíteni intim torna gyakorlatokkal vagy sportolással, de például legendásan a táncosok hüvelye szokott nagyon erős lenni a sok csípőmozgás miatt.

Es még a menstruációs ciklus is hatással van rá. Feleségemnél menszesz után ritka tág szokott lenni pl.

ma 14:42
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Értem de nekem a fiatal barátnőmnek tág volt a kisgyerekes anyukáknak meg nagyon szűk és finom.
ma 14:42
 10/21 anonim ***** válasza:
#9 aztán melyik volt dagibb?
ma 14:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!