Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg ennyire nem érdekli a pénisz?
Figyelt kérdés
Nem sok, kb 3,4 nő küldött régebben magáról képet,de egy sem mondta, hogy viszonozzam. Tényleg ennyire nem érdekli őket? De akkor ők miért küldtek?
Nem azért, hogy baj.
jan. 10. 20:38
1/19 anonim válasza:
Nekünk nem izgató önmagában egy kép egy péniszről. A helyzet izgató, ha meg lehet fogni, be lehet kapni stb.
2/19 A kérdező kommentje:
Ti akkor miért küldtök? Mármint azon kevesek,akik szoktak.
jan. 10. 20:46
3/19 anonim válasza:
Többnyire nem. De ma kaptam egy képet egy tökéletes farokról. Nem volt képcsere csak ő küldött.
4/19 anonim válasza:
Nekem megukrol sem kuldenek a csajok fotot
5/19 A kérdező kommentje:
Mostanában nem is szoktak,ez sem most volt.
jan. 10. 20:49
7/19 anonim válasza:
És ez téged ennyire meglep hogy nem ?
Csak ti vagytok rápörögve a témára
Ahogy nem szoktunk kérni úgyanúgy nem szeretjük a kéretlenül kapott fotókat
N
8/19 anonim válasza:
Ui.:
Én képhelyett hangüzit küldök vagy sima telós hívást indítok
De csak azért h megnyugodjon valóban nővel beszél
9/19 anonim válasza:
ma 20:51 Ti inkabb ramasztok a baratnotok palijara ha farkat akartok latni. Tudjuk...
10/19 anonim válasza:
9 soha nem másztam rá egy barátnőm palijára se
Sajnálom ha neked ilyen tapasztalataid vannak
De akkor lehet meg kellene válogatnod hogy kikkel barátkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!