Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis pénisz szindrómás férfiak....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis pénisz szindrómás férfiak. Mitől alakult ki nálatok ez?

Figyelt kérdés
Kihat az ismerkedésre is ez nálatok? Van esetleg akinél olyan súlyos hogy idősebb férfi létére sem sikerült ez miatt még sexelnie senkivel?

#szex #szűz #önbizalom #Kispéniszszinróma
ma 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Mitől alakul, hát a génektől amit örökölsz 😂 Az hogy pszichésen ki hogy kezeli meg egyénfüggő. Van aki méretes lókolbász ellenére is szorong mindenen IS, van aki meg mütyürkével full magabiztos és sorban sz.patja a nőket.
ma 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Enyém nem nagy, de nős vagyok, így nem különösebben érdekel.

Mitől alakul ki? Attól, hogy kicsi.

ma 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Nekem túl nagy van, mivel nem akarom, hogy csak emiatt szeressenek mindig azt mondom pici van nekem
ma 12:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A kis pénisztől. Mi mástól?
ma 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb vagyok és nem akarok felsülni senki előtt, vagy csalódást okozni. Igen annyira kihat, hogy nekem nem volt senkim mèg.

Kielégítő volt a válasz?

ma 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem 5.-es koromban nyilvánosan megszégyenítettek az osztálytársaim, mert nyugalmi helyzetben pici és körül van metelve. Iszonyat sokáig tartott ezt levetkőzni és tudni kezelni, egyáltalán nov odáig eljutni. Ma már ott tartok, hogy nagyjából rendben vagyok és nem zavar, de kell a visszajelzés szex közben, hogy jó-e a farkam.. szerencsére jó, szóval ma már nem panaszkodom
ma 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden ferfi igyekszik tobb, jobb, nagyobb, erosebb lenni tarsainal. Ez minden teren igy van. A peniszmeret meg csupan egy konkretan merheto dolog amibe bele lehet akadni de sok mas is van ami miatt szorongani szoktak. En is szoktam. Nem a peniszem miatt.
ma 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Először tisztázzuk, hogy mit értesz kis pénisz szindrómán???

Ugyanis azt tapasztaltam, hogy sok olyan férfi van, akinek amúgy normális mérete van (13-15cm), de azt hiszik, hogy az övék nagyon kicsi.... pedig átlagos.

Nekem is ebben a tartományban van, igaz kissé vastagabb, mint az átlag, de soha nem gondoltam, hogy ajjaj, ez kicsi lesz és parázni kellene emiatt.

ma 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

A 13 mióta átlagos? Mindig átlagot írjatok, a 15 tényleg az. Csak utána mindig odaírjátok a 12,13 centit. Nevetséges. Pont 15 az európai átlag. Ennyi erővel 15-18 centit is lehetne írni.

ma 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:

9# régóta.

Milyen kutatás alapján gondolod, hogy a 13-14 nem átlagos??

ma 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!