Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok volt olyan hogy poénbol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt olyan hogy poénbol lehúztatátok egy fiú barátnak a alsógatyaját ?:)

Figyelt kérdés
Saját stori:Bánya tó ,fürdőzés elég sokan kint és két csajszi (barátnők)akik akkor még tényleg nekem barátok lehúzták a térdig erő vízben a fürdő gatyámat😂28F

jan. 10. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Ennél még 16 évesen is több érzelmi intelligenciám volt. Nem szeretek másokat nevetség tárgyává tenni
jan. 10. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Persze kerti parti vizipisztoly csata közben

Ő meg a bikini felsőm rántotta fel

Röhögtünk meg anyáztunk meg bxzdmegeztünk azt annyi

Nem voltunk szomjasak na

N

jan. 10. 18:49
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem alázunk meg senkit nyílvánosan
jan. 10. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
nekem a csajom lehúzta de akkor csak ketten voltunk. Én meg őt vetkőztettem. Nagyon erotikus volt.
jan. 10. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Barátnak nyilván nem, a fiúmnak igen, de az kettesben volt és nem poén volt a motiváció.
jan. 11. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Én húztam le barátomnak, de csak a fenekéről :D
jan. 12. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer külföldön mentem strandra egy hölggyel, akivel nem voltunk együtt, de több volt mint barátság

Egész végig sokat kekeckedett, de a hab a tortán az volt amikor lehúzta a fürdőgatyámat, mindenki előtt, azt se tudtam hogy takarjam magam 😂 jót szórakozott rajta

jan. 12. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Ugyan. Velem is megtették ezt csak kint a parton, és ráadásul többen, és le is fogtak, el is szaladtak a nadrágommal, de még sose gondoltam rá megalázásként. Hát nevettek, ez nem kérdés, de ez belefér egy ilyen helyzetben.

jan. 12. 21:51
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Ez általába fordítva szokott lenni. Pasik huzzák le rólunk.
jan. 12. 23:14
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Én fiú vagyok és nagyon örültem volna, ha ezt megtették volna velem a lányok.
jan. 13. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!