Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tág a nő akkor mit érez a pasi?
10#
A 10 évvel fiatalabb barátnőm nem volt kövér, de nád szál vékony sem. Nagyon szép feneke volt.
Az egy gyerekes anyuka kicsit húsis volt, de nagyon feszes mert kézilabdazott és ezt imádtam. Iszonyú szűk, forró, nedves punci. Minden pillanat egy élmény volt. Imádott lovagolni.
A 3 gyerekes anyuka kifejezetten vékony volt. Eleinte nem is hittem el, hogy 3 gyereke van.
Neki is nagyon szűk puncija volt. Iszonyatosan feszült benne a farkam. Néha kért, hogy lassítsak ami nekem jó volt mert így tovább bírtam.
Volt, hogy mondta, hogy fájt a hasa a szex után, de nagyon élvezte. Hát még én. Őt aztán minden pózban meg lehetett dugni és olyan ügyesen mozgott, hogy mindenhogy kényelmes volt.
Isteni volt vele a szex!!!
Az egyetlen negatívum, hogy mind a 3 nő megbízhatatlan volt és teljesen kiszámíthatatlan.
Így hiába volt isteni a szex mindig ugyan az lett a vége. Megszakadt a kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!