Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi ideig tartott a leggyorsabb orál amit adtatok?
Figyelt kérdés
Csalódás volt? Lett utána folytatás, 2. menet, vagy annyiba maradt?jan. 10. 22:37
1/11 anonim válasza:
0 mp-ig! A srác szűz volt, kicsit rádolgoztam kézzel és mikor kaptam volna be, jött a fehér zuhany...
N
2/11 anonim válasza:
Kevesebb mint fél perc. Első volt neki.
3/11 anonim válasza:
0 másodperc, éppen csak kivette a nadrágból de elélvezett saját magától. Utána bizonygatta hogy mindjárt feláll, mindjárt feláll, meg segítsek neki és hasonló, de inkább felöltöztem és eljöttem.
5/11 anonim válasza:
Épp hogy kezembe vettem, már kőkemény volt. Ahogy be szerettem volna kapni, már jött s nem kevés.
6/11 anonim válasza:
Ezeket a válaszokat nem tudom elhinni. Nem kötekedésböl. De én 16 évesen vesztettem el és kb 1 óra volt az aktus. Hogy ? Hogy tudnak eldurranni ? Bocsi . 34f
9/11 anonim válasza:
2-3 perc. Előtte már húztam a párom pillantásokkal, érintésekkel egy olyan szituban ahol nem csinálhatott semmit, majd mikor oda jutottunk, már könnyű dolgom volt.
10/11 anonim válasza:
Csók simogatás előzte meg, kivettem neki aztán letérdeltem elé és már jött is neki. Próbáltam hamar bekapni neki hogy érezzek is belőle valamit de mire sikerült addigra már csak éppen folyt neki. Cuki volt egyébként, nekem emlék marad. Szoptam még utánna hátha, de csak egyre puhább lett de neki hatalmas élmény volt ez akkor. Én voltam 31 a srác kb 17. Szerettem volna ismétlést máskor de túl nagy volt benne a csalódás érzése igy nem mert többet találkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!