Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Viszonylag csúnya férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag csúnya férfiként hogy próbálkozzak nőkkel ismerkedni élőben? Tudtok mondani valami biztatót hogy van-e igy esélyem?

Figyelt kérdés
E problémám miatt csak online próbálkoztam még.
okt. 31. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Jó duma csodákra képes!
okt. 31. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Akkor probálkozz élöben. Legyél értelmes, humoros, tanulj meg bokolni. Ne légy eröszakos az ismerkedésben, figyelj a másikra. Ha ezek megvannak, könnyen le tudod imádkozni a nök bugyiját.
okt. 31. 23:40
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Hogyne lenne. Próbálkozz hasonlóan csúnya lányokkal.
nov. 1. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Te magad gondolod magad csúnyának mert a helyi menő csávókkal hasonlítod magad össze. Szerintem meg szerezz önbizalmat úgy, hogy nem hiszed ezt. Aztán ha nem jársz sikkel egy-egy csajnál mondd azt, hogy majd a következőnél igen. Úgyis ők döntik el ha jóképűnek hiszed magad ha nem. Akkor meg minek alacsonyítod le saját magad, a saját szemedben.
nov. 1. 08:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos még az átlagos pasikat is lekoptatják. Max ha sok a pénzed akkor nem.
nov. 1. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:

5.: Ezzel vigasztalod magad? Én átlagos vagyok, nem kifejezetten jóképú, se gazdag. Nem vagyok csóró, de drága éttermekbe nem tudok járni, se drága ajándékokat venni. Mégis két csajom most is. Az egyik 30 éves vékony bombázó, a másik egy negyvenes anyuka.

47F

nov. 2. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!