Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel elsőre próbálkoztunk egy reggel. Pár huzogatás után már elmentem. Gumit fel se tudtam már húzni utánna annyira összement. Nagyon szégyellem magam emiatt. Tudtok mondani valami segítséget?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat gyakoroltam már. Magamnak ha csinálom legalább 10 perc míg elmegyek. Nem merem neki bevallani, hogy ez lenne a második szeretkezésem.2022. nov. 6. 12:52
1/5 anonim válasza:
Ő a barátnőd, nyugodtan mondd el neki. De szerintem sejti már.
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális ne szégyelld magad ez miatt! Az én barátom is pár húzás után sült el először. Majd javulni fog az és nyugodtan valld be neki.
3/5 anonim válasza:
Csináljátok minél többet, aztán tovább bírod majd. Ilyenkor mindjárt amint újra harcba tudod állítani magad, uccu neki.
4/5 anonim válasza:
..én is így voltam az első alkalmakkor, eléggé ciki volt, de nagy a szerelem és nagyon akartuk is..nekem szerencsére 5-6 alkalom után elmúlt, és ezalatt az idő alatt is egyre tovább birtam, nem tudom mi az ideális idő de kb 10-15 percig simám birom, nagyon intenzíven, és nem is lankad le utána sem , szerintem ez még javulni fog mert már tudom magam szabályozni. F 18. vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet mindenkinek a biztató szavakért. Őszinte leszek vele és remélem meg tudjuk oldani ezt.
2022. nov. 6. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!