Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, heti hányszor veritek ki a pasitoknak, ha van?
Figyelt kérdés
Ő szokta kérni és megteszed, vagy te akarod magadtól? Hogy megy nálad?2022. aug. 15. 13:30
1/8 anonim válasza:
Hát ha kanos, akkor kiverem neki, változó hogy ez milyen gyakori
3/8 anonim válasza:
Mindig mikor találkozunk. 2-3-4 naponta, mikor hogy (nem lakunk együtt)
5/8 anonim válasza:
Mindig amikor találkozunk nála vagy nálam
Szeretem látni ahogy elélvez
6/8 anonim válasza:
Ahányszor van rá alkalom, lehetőség.
7/8 anonim válasza:
Anno mikor szűz voltam heti 1x akkor is hétvégén de csak délelött mert a többi nap suli volt otthon dolgozni és tanulni kellett
8/8 anonim válasza:
Ha nem zavarna egy lányt, hogy nekem sokszor feláll, én szívesen ismerkednék vele, nem zavar ha szűz akar maradni és csak kiverni szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!