Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasimnak nagyon kevés az ondója? Bármit csinálok vele mindig csak egy-két csepp csorog ki.
Voltatok már együtt reggel? Ha napközben veri is, reggelre normális adagnak kellene lennie.
De az is simán lehet, hogy neki egyszerűen ennyi van.
Genetika... ahogy írják van aki magas, alacsony. Van akinek nagy a pénisze, van akinek kicsi.
Van akinek kevés jön, van akinek rengeteg... de tényleg. (utóbbi vagyok és ne hidd, hogy ez minden nőnek tetszett eddig... sőt...)
Kicsi az esély arra, hogy annyit dug félre hogy ettől 'porzik a tank'
Lehet hormonális gond, de ami esélyesebb, hogy maszturbálás-függő. Lehet direkt kicsavarja 3× szex előtt, mert amúgy korai magömléses is.
Nem tudom. Eddigi partnereim nem rugóztak az ondóm mennyiségén. Persze volt aki tett megjegyzést, de csak viccesen, és célzás nélkül
Kevés folyadékot fogyaszt talán.
Ezt így nehéz megmondani.
Én ha verem is rendes adag jön mire szexre kerül a sor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!