Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasimnak nagyon kevés az ondója? Bármit csinálok vele mindig csak egy-két csepp csorog ki.
Figyelt kérdés
Már arra is gondoltam, hogy mással is csinálja de ez a gyanúm nem igazolódott be. Esetleg sokat veri? De ha veri akkor miért? Én mindent megteszek neki.okt. 31. 21:24
11/18 anonim válasza:
Sajnos ebben a témakörben én most nagyon otthon vagyok. Feleségem egy baja miatt lombikra szorulunk, úgyhogy sokat járunk orvosokhoz és nekem is mintát kell adni. Vagyis kellene, de annyira rá vagyok már stresszelve, hogy nekem is csak pár csepp jön ki rosszabnál rosszabb értékekkel(egyszer sikerült teljesen egészsegeset adnom)
Otthon egyedül sokkal több sok jön ki, ha feleségemmel vagyunk sokkal több jön ki, de amikor tétre menne a dolog...
Úgyhogy nem, nem egészséges a pár csepp. Nem ártana urulógusnál egy sima rutinvizsgálat. Amúgy is rendszeresen kéne menni.
12/18 anonim válasza:
Nekem is kevés jön. De semmit nem számít ez termékenységben, valakinrk a pár cseppben több a jó spermium mint másnak a nagy adagban.
13/18 anonim válasza:
11 nem a pár cseppel van a baj, mert akkor amikor egyedül vagytok és több jön nem lenne gond 😉
14/18 hungaroboy válasza:
Ahogy a 11-es írta, érdemes lenne urológust felkeresni. Én ondóvezeték részleges elzáródásra tippelek így látatlanban, de a valódi okot csak orvosi vizsgálat tudja felfedni.
16/18 anonim válasza:
Tuti veri melletted, én is így jártam.
17/18 anonim válasza:
Egyből a rosszindulat, veri, csal mi ? Nekem is kevés jön,ő ilyen
18/18 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá! Annyi amennyi. Neked meg nagy hasad van és kicsi melled
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!