Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha super plus tampont nem tudok hasznalni akkor szuk vagyok?
5 eve veszitettem el a szuzessegem utana kb 5x szexeltem azzal a fiuval. Semmi tapasztalatom, csak fekudtem, csak a testemet hasznalta hogy kieleguljon. De nem is ez a lenyeg.
Hanem hogy super plus tampont nem tudok hasznalni, sehogyan. Nagyon faj mar akkor is ha csak probalom felhelyezni, nem megy.
Most van valaki az eletemben es elgondolkoztam ha a super plus tampon nem megy, akkor fajdalmas lesz az ha lefekszunk?
Mégha csak kezzel is csinal valamit, az ujjai is vastagabbak mint a super plus. Es nem azzal van baj hogy szaraz vagyok es azert nem megy mert nagyon eros a verzesem, szoval ha nedves leszek is majd, az egyuttlet soran, szerintem akkor is fajni fog. És még csak az ujjakra gondoltam, nem a nemiszervere..
Eletemben kb 5x szexeltem 5-6 eve , magammal nem szoktam jatszani, lehetseges hogy olyan lesz az elso egyuttlet mintha szuz lennek?
Fajni fog a leirtak alapjan az elso?
A ferfi is fogja erezni ezt hogy szuk vagyok?
Koszi aki normalisan fog valaszolni!
A párom minit használ, és nem szűk , jól tágul. Játsz magaddal, ismerd meg a tested, az az első lépés
F
A super plus tampont általában nem rég szült nők szokták használni amikor még tagak.
Vagy nagyon erős vérzésnél a nők, de nem biztos, hogy ők tágak...
Ha nem vagyok elég nedves (mármint véres..), akkor még a mini is nehezen megy fel...
Szexuális izgalom hatására a hüvely némileg kitágul és nedves lesz. Ha rendesen fel leszel izgulva, nem kell bajnak lennie.
Nem akarlak megbántani, de te nem a szexben vagy tapasztalatlan, hanem a saját tested nem ismered :/
#3 Én super plust használok, mert nagyon erős a vérzésem. Ennek ellenére "szűk" vagyok. A hüvely egy izom. Nem úgy működik, mint a "gyurma", hogy ha egyszer valaki "beteszi" akkor már kitágulsz.
Kérdező. Ha fáj, akkor jelezd. Ha kell, akkor használjatok sikosítót, nincs ebben semmi. Amúgy ha előre rágörcsölsz a dologra, akkor még nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!