Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/8 anonim válasza:
azt nem tudom,csak olyannal éltem együtt aki kekszmániás volt,imádta a kekszeket.
3/8 anonim válasza:
Igaz nem éltünk együtt, de kapcsolatban voltunk. Kb 2-3 hónapnál nem bírtam tovább, hogy szex után fél órával állt neki. Napi 3-5 szex/orál, és még mindig állt neki. Lelkileg és testileg is fárasztó, frusztráló volt…
4/8 anonim válasza:
Nem mindegy, csak ne hozzon haza semmi nemi betegséget a ku**váitól 😂🤣
6/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen szeretőm.Fantasztikus volt. A férjemnél mindig én kezdemenyezek és csak "egészségügyi szex" nincs benne semmi szenvedély.
7/8 anonim válasza:
Az első időszak jó volt, aztán sokszor volt, hogy inkább haza sem mentem. Oké, hogy minden nap, de többször is akarta, ami egy idő múlva oda jutott, hogy fel sem állt már nekem. Akkor meg jött, hogy nem vagyok elég vonzó neked? De az volt, csak nem napi háromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!