Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti is így vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is így vagytok ezzel? 19/F

Figyelt kérdés

Ez a kérdés most leginkább lányokhoz szólna.

Vannak köztetek szexmániások? Nem feltétlen nimfománok hanem olyanok akik igénylik is a szexuális életet és akár beszélni is szeretnek róla. Nem arról beszélek, hogy interneten keresztül hanem úgy igaziból (bár beszélni lehet neten is de mindegy nem ilyen webcamos meg írásos izére gondoltam)

Nem találkoztam még olyan lánnyal aki legalább annyira akart volna és annyiszor ahányszor én.

Főleg mert kevésszer is találkoztunk. De ez már a múlté csak nagyon kattogok rajta mert ezzel az indokkal dobott ki. Mit gondoltok?

2018. dec. 24. 18:29
 1/10 A kérdező kommentje:
És itt nem csak a szex a lényeg hanem ilyen perverzebb vadabb, bátrabb csajokra gondolok... Remélem értitek amire gondolok :D
2018. dec. 24. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Szeretem a szexet,és annak minden formáját.
2018. dec. 24. 18:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Igaziból írjatok kort és nemet is mert érdekel. Leginkább a korosztályomra gondolok vagy ekörül nekik mi a véleménye mert lehet ez csak idősebb nőknél jön elő vagy nem tudom... Fiatalok valahogy ebbe nincsenek benne azt veszem észre
2018. dec. 24. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés abból a prekocepcióból fakad, hogy a nők nem szeretik a szexet, a férfiak viszont szexmániások? És találkoztál 1 csajjak, akinek alacsonyabb volt a szexuális étvágya a tiédnél? És ebből született meg ez a kérdés? Mert akkor baromság.
2018. dec. 24. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy tapasztalat is tapasztalat. Amíg nem hallok más véleményt és nézőpontot bennem ez a tény. Még azzal sem fogom elhinni nyílván ha valaki írja csak érdekel. Én inkább abban hiszek amit saját magam tapasztalok meg. Minden ember más...
2018. dec. 24. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez elég buta hozzáálás, ami azt tükrözi, hogy nagyon nincs érzéked se a matekhoz, se a pszichológiához.
2018. dec. 24. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:

En szex manias vagyok. És nagyon perverz. DE nem random csavokkal :P

Van akit nagyon szeretek jelenleg es hat nagyon felizgulok a hangjatol is, ejjelente is a farkat fogdosom, szopassal keltem, puceran fozok mellette es mindig pucsitok :P és ilyenkor egesz perverz uj dolgokat akarok kiprobalni :P

Szóval igen de mielott privit irnatok megegyszer mondom ez nem mindenkire értendő!

2018. dec. 24. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Remélem az élet egyszer összehoz egy ilyen nővel :D
2018. dec. 24. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy csak azért volt ilyen visszafogott, mert nem izgult fel rád? Elvégre ő dobott ki téged. Egy esetből levonni egy ilyen következtetést eléggé butaság.
2018. dec. 25. 01:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Mindig ilyen volt, nem kívánta az egészet, nem ígényelte. De, nem volt felizgulva és pont ez a baj. Mikor együtt alszunk és még csak át sem karolhatom ott gáz van! Egy ilyen esetben nem csak feküdni kell, nem a szexre gondolok de legyen már kicsit merészebb... Bár ő mondta ki, hogy vége de csak miután én elmagyaráztam nekem ez fontos és ígénylem az ilyen dolgokat. Mondta akkor szia!

Majd ha mást tapasztalok megváltozik a véleményem.

2018. dec. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!