Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ki vagyok éhezve a lányok testére, néha már majd meg őrülök. Lányok nálatok is van ilyen, hogy ennyire vágytok egy fiúra?
Mostanában nagyon kanos vagyok, annyira gyönyörű testük van a lányoknak hogy megőrülök tőle:P :D
Baj hogy ez a két dolog izgat leginkább egy női testen? Az egyik a has, valamiért nagyon tetszik nekem, a másik meg nyilván a nemi szervük:)
Ha meglátok egy lányt akkor csak erre a 2 dologra tudok gondolni, ez nagy baj:/
Pedig már 21 éves vagyok, és szerintem nem így kéne már gondolkoznom...
Persze. Nekem időnként van hogy a hormonok ,,megbolondulnak,, és sokkal jobban kívánom a szexet mint máskor.
Most például, 2 napja nagyon be vagyok indulva. Ha csak a párommal gondolok benedvesedek.
Igen, leginkább menzesz előtt.
Megnő az ösztrogén szintem és nem bírok magammal.
Hát igen én is most pont bevagyok indulva a páromra. Annyira imádom a testét hogy az nem igaz. Fuhh egyszerűen isteni.
Nekem a feneke hasa és a nemi szerve a legizgatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!