Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalataim szerint, a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalataim szerint, a nők könyörtelen és ösztönös módon választanak maguknak férfit. Ezt vajon nem tudják magukról, vagy nem szeretnék beismerni?

Figyelt kérdés

Már az elején leszögezném, hála Istennek, én nem az a férfi vagyok, akivel könyörtelenek a nők a húspiacon, hanem a másik véglet. Minden hibámat elnézik, és bár alapvetően jó ember vagyok, de vannak velem problémák. Nagyon sok nő, odáig elmegy, hogy könyörög nekem, hogy vele legyek, és ezért mindenét oda adná, legyen szó anyagiakról, az elveiről, bármi. És ezzel szemben nézem, ahogy sok férfi társammal könyörtelenül viselkednek azért is, ha egy poharat nem úgy raktak le, ahogy azt ők elképzelték, vagy olyan könyörtelen módon utasítják vissza őket, hogy azt nézni is rossz.

Ezt kár vitatni, hogy valós e a sztori, bizonyitani is tudom számtalan módon, persze neveket kitakarva, szóval ne ezen menjen a vita,inkább a kérdésre koncentráljunk.

tegnapelőtt 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek, vannak olyanok. Egy csomó olyat látok pl tiktok amikor panaszkodik a csaj hogy csak egy melegítőben smink nélkül várja a buszt de már leszólították 5en. Aztán megy a nagy helyeslés a kommenteknél, hogy ezek az undorító férfiak le se lehet rázni őket... meg jönnek azzal hogy ez az "ijesztő" pasi csak úgy idejött hogy szép vagyok és elakarja kérni a számom fúj.

Nőként szégyenlem magam ezen a kettős mércén hogy attól függ mekkora tahó creepy az alak, hogy tetszik-e a lánynak. Ha bejön neki akkor meg megy a nyáladzás hogy milyen menő már ez az önbizalom meg amúgy is...

És akkor itt vagyok én akit ember számba se vesznek. Olyan közönnyel néznek át rajtam a pasik mintha 70 éves nyanyóka lennék. Szóval sehogy senkinek se jó. Csak a genetika lottó nyerteseinek

tegnapelőtt 18:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen. Megtörtén sztori, van a nő, zaklatásnak vette, mert oda mentek hozzá, hogy van e kedve ismerkedni. Én ráírtam, 10 perc után, videót kértem róla, ahol újjazza magát, este érte mentem, és azt csináltam vele, amit akartam.

Vagy van egy nő, aki azért hagyta el a férfit, mert nem volt elég jó papucs, nem tudom, lehet nem mosogatott el olyan szépen, mellettem meg, a boxeremet is ő vasalta, de még 3 millió forinttal is kisegített, mikor szükeségem volt rá.

tegnapelőtt 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!