Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex shopokban kapható késleltető krémek mennyire hatásosak?Tapasztalat valakinek?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:52
1/5 anonim válasza:
Hát a máv menetrendet elég jól összezavarja. Nem érdemes vele játszadozni!
2/5 anonim válasza:
A késleltető spray és kremekkel az a baj, hogy általában a makk alá vagy a makkot kell vele befujni. Van egy bahtasi ideje is. Így rögtön nem lehet használni a szerszámot mert a partner szája például ugyanúgy érzéketlen lehet.
Aztán mivel a péniszen nem érzel sokat mert ezek általában lidokain alapuak, így a merevedés megtratasahoz és az orgazmushoz is nagyobb intnenzitas kell, és nagyobb ingekerek. Így nem feltétlenül fogsz később elmenni.
3/5 anonim válasza:
Próbáltam anno valami indiai kenőcs volt, a hatása szinte semmi, max bizsergett tőle a péniszem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem ettől függ a jó szex. Ha gyors tüzelő vagy akkor kezd a nővel a szexet. Én előbb mindig a párommal kezdem, egy orgazmus alap és ha aztán van még egy behatolással az már csak extra, de nem dőlök a kardomba, hogy 3 perces leszek. A baj ott kezdődik, ha nem foglalkozol a nővel és ezért nincs orgazmusa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!