Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányok, nektek gondot okoz párt találni szexhez?
Első nejem telt nő volt, ahogy magam is mackós voltam. Soha nem volt gondja a pasizásra! Hat év házasság alatt voltunk hármasban, négyesben is. Nem volt nehéz partnereket találni, pedig akkor még nem volt mobiltelefon és internet. Utóbbi is csak a kockáknál volt eleinte. Ex-nejem válásunkat követően hat férfival élt együtt egymás után az elmúlt 24 évben. Legutóbbival kb. 5 éve vannak együtt.
2000-ben váltunk el. Utána volt mindenféle alkatú barátnőm. Egyértelmű, nem az alkat számít párkeresésnél, hanem a stílus, a szellem! Jómagam soha nem voltam vékony, de nem okozott problémát ismerkedésnél. Persze, nem feleltem meg mackós alkatommal minden kiszemelt hölgynek, ám soha nem merültem depresszióba az elutasításoktól, így aránylag könnyen ment/megy a csajozás. Most 53 éves vagyok, szülések után frigiddé vált második nejemmel nyitott házaságban élünk. Nem csupán alkatom, de az öregedés is nehezíti a csajozást, mégis akadnak kalandok, sőt, hosszabbtávú viszonyok is. Nekem lenne kedvem a korombéliekhez, de a negyven feletti nők vagy foglaltak vagy kiégtek, így főként harmincas nőkkel sikerül ismerkednem.
Életemben több telt párom volt. De mivel az életkedv, a pozitív gondolkodásmód, az aktivitás fontos számomra, így depresszióra hajlamos párom nemigen volt. Az életigenlők alkattól függetlenül képesek párra lelni! Ha valaki pozitív típus, akkor az sugárzik belőle, akkor képes akár kövéren is szexi lenni! Több ilyen imádnivaló telt barátnőm volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!