Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt lányok, nektek gondot okoz párt találni szexhez?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:49
3/9 anonim válasza:
Kicsit husisabb barátnőimnek olyan erős szexuális kisugárzása van hogy az hihetetlen. Szóval nekik nem.
5/9 anonim válasza:
Sajnos ma már minden ember egyenlő, még a dagadtak is :(
6/9 anonim válasza:
2-es hölgy!
Szingli pasiként szivesen beszélgetnék veled...
7/9 anonim válasza:
Üdv 2024-ben! Eddig hol jártál? Egy elhízott nagymamának is könnyű szexpartnert találnia, ha van a közelben internet. Onnan tudom, hogy kíváncsiságképp létrehoztam egy ilyen profilt szextárskeresőn. Két nap leforgása alatt rengeteg üzenetet küldtek. Fiatal, idős, magas, lóf****al megáldott, verset író, vidéki lakást felajánló, minden volt.
Na most ez az extrém véglet (idős, elhízott nő). Képzeld el, hogy egy kellemesen telt, fiatalabb lánynak mennyi jelentkezője akad. Ha egy ilyen online felületen egy nap alatt 200+ jelentkező lenne, akkor nem mondok sokat.
8/9 cinderella_ válasza:
A jelentkezőkből mennyi volt szintén kamu profil és mennyi valósult volna meg azokból a valóságban?
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond. Pedig se szép, se csinos nem vagyok. De nincsenek tabuk, szóval bármikor találnék pasikat, ha akarnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!