Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli fiúk, könnyű csajt találni kapcsolatra és/vagy szexre?
Figyelt kérdés
okt. 30. 16:06
1/5 anonim válasza:
Nem tudom. Én hosszútávú kapcsolatot keresnék, aztán nem is nagyon látok a környezetemben olyan lányokat, akiknél kezdeményeznék bármit is. Valószínűleg létezik olyan ember, akit keresek, csak még nem találkoztam vele. De rengeteg mindentől függ, hogy kinek mire mennyire könnyű bárkit is találni.
2/5 anonim válasza:
Nem a lúzerekhez szólt a kérdés! Én 18 évesen könnyen találtam. Szexeltem is minden nap.
3/5 anonim válasza:
2-es Oké, bocsánat, hogy beleugattam. Bár nem hiszem, hogy lúzerség, ha valaki hosszú távra tervez és nem akar fűvel-fával, de elfogadom véleményed, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó. Legalább több marad neked. :D
4/5 anonim válasza:
Nálad agybajok vannak. Azért írsz privátban ostobaságot! Ember! 7 éve áll a kis kukid és nem mersz kezdeményezni a csajoknál! Mégis mikor akarsz dugni? Meg jössz ezzel a maszlaggal hogy nem találtál még olyat akit keresel... aha. Kamuzol itt, a sajátjaidnak, azok meg tapsikolnak mert látják hogy nem csak ők a lúzerek! 18 évesen komoly kapcsolatban napi szinten kellene nemi életet élned, különben becsavarodsz és annyi! Sosem leszel normális ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!