Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki volt a legjobb partnered a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt a legjobb partnered a szexben, eddigi életedben és miért?

Figyelt kérdés
Akire úgy gondolsz, hogy frenetikus nagyon jó volt a szex vele. Vagy most is ilyen kapcsolatban vagy, ahol szinte tökéletes a szex?

okt. 29. 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%
Erzsike volt a legjobb.🤣
okt. 29. 13:01
 2/20 NemFogodKitalálni ***** válasza:
77%

Pont most vagyok ilyen kapcsolatban, ahol tökéletes a szex.

N

okt. 29. 13:03
 3/20 Laylah ***** válasza:
83%
Volt már korábban is jó, de a párommal kb. tökéletes. Nagyon figyelmes, odaadó, kellően durvul, kölcsönösen kielégítjük egymás vágyait, fantáziáit.
okt. 29. 13:15
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Egy házas,kisgyermekes anyuka akit teljesen elhanyagolt a férje.
okt. 29. 13:18
 5/20 anonim ***** válasza:
19%
Béla a munkaügyről.
okt. 29. 13:33
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Volt két sorozatelvezo nőm sokaig, velük is szuper volt, de a legjobb akit én tudtam először eljuttatni orgazmusig farokkal. Sokat gondolok rá, sajnos sok minden miatt bukott meg az a kapcsolat
okt. 29. 13:36
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
Egy kissé molett munkatársnővel. Mindenben egyeztünk. Egy rossz döntés miatt lett vége.
okt. 29. 13:50
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

Egy metélt farkú munkatársam. Nagyon figyelmes volt, jól nyalt, hosszan dugott, sokáig bírta, többször elélveztem vele.

Évente eszembe jut, hogy merre lehet. Kb.fél évig találkozgattunk. Most már tudom, hogy én nem voltam elég figyelmes.

12 év telt el, de azóta se akadt hasonló.

okt. 29. 13:52
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
Az exem. Ő kifejezetten tudta, hogy a jó kapcsolat alapja a jó szex ezért basszus nagyon odafigyelt, nyitott és kísérletezgető volt tök egymásra voltunk hangolódva. Aztán "felnőtt" és rájött, hogyan kell helyezkedni és "Apucija" lett :D Valószínű soha nem lesz újra olyan jó szexben részem. F.
okt. 29. 14:51
 10/20 anonim ***** válasza:
27%
A jelenlegi párom - nem véletlenül vagyunk együtt :)
okt. 29. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!