Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereket általánosságban vajon érdekli, hogy ő e a legjobb az ágyban a jelenlegi párjának az összes volt partnere közül?
Figyelt kérdés
Vagy ez olyasvalami ami csak kevés embert érdekel akár férfi akár nő, és csak az a fontos hogy jó legyen a szex és ennyi?2023. okt. 22. 21:34
1/7 anonim válasza:
Ha nem én lennék a legjobb, nem velem lenne. Ahogy ő se lenne velem, ha nem ő lenne a legjobb.
2/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon kevesen vállánák be még itt név nélkül is.
Nekem fontos hogy kifejezetten jó legyek, semmilyen hiányérzetet ne okozzak. De azt úgyis észreveszem ha nem "illünk össze". A leg-leg igény inkább a csajokban van meg.
Sajnos nem tudom az egzakt választ a kérdésedre, de az biztos hogy sokan elhiszik (sőt, elVÁRJÁK) a hazugságot. Ez tragikus, a fejlődést ellehetetleníti
Hetero férfi
Hetero férfi
3/7 anonim válasza:
Egyetlen barátomtól se kérdeztem ilyet, és ők se tőlem. Szerencsére. Én egyszerűen nem akarom tudni, másfelől meg hazudni se szeretnék/szerettem volna senkinek, márpedig ilyenkor az egyetlen jó válasz az hogy vele a legjobb. Akkor is ha nem. Mert nem csak ez számít. Nyilván ha abszolút nem jó, akkor nem fog működni a kapcsolat, de a csak "volt már jobb is, de vele is kielégítő", az abszolút nem szakító ok. Viszont megbántani se akarnám.
4/7 anonim válasza:
A szex csak egy tényező egy kapcsolatban.
Az exemmel brutál jó volt a szex, de egy fasz volt.
Azért ex.
5/7 anonim válasza:
Engem nőként érdekelt. Rákérdeztem, elmesélte kivel mi volt jó, elmondta velem mi a jó, ennyi. Szerintem ebben semmi nincsen. Attól mert elmondja, nem leszek féltékeny vagy nem fogom magamhoz hasonlítani. Velem van, ha nem tetszene neki, továbblép. Ő is megkérdezte ugyan ezt tőlem, én is elmondtam neki hogy kivel milyen volt.
6/7 anonim válasza:
Engem érdekel oda-vissza de hála isten mi vagyunk egymásnak a legjobb partnerei.
7/7 anonim válasza:
Szerintem jobb az ilyet nem firtatni. Mert vagy hazugság rá a válasz hogy persze drágám te vagy a best ever vagy ha az őszintét megmondja az ember az nem szerencsés.
Vagyis persze meg lehet beszélni de én fenntartásokkal kezelném a választ 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!