Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kipróbálnád a többes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kipróbálnád a többes szexet, mégis mi az ami visszatart?

Figyelt kérdés
Izgat engem és a páromat is, de nagyon gondolkodunk rajta, hogy az izgalmakon az élményeken túl, mi lehet az ami akár rosszul is végződhet? Milyenek a tapasztalatok azoknak, akiknek volt már nem csak jó, hanem rossz élményük is. A féltékenységen kívül mert azzal nincs gond, megbízunk egymásban maximálisan. De ezen kívül mik lehetnek még a buktatói a többes szexnek?

okt. 29. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk ha látod a párodat, hogy mennyire élvezi egy másikkal a szexet esetleg úgy érzed vele mintha jobban élvezné akkor biztos csúnya gondolatok fognak megjelenni a fejedbe amik okozhatnak feszültséget utána és hát ami megtörtént már nem lehet visszacsinálni. Ez kockázat de ha meg jól sül el akkor nyertetek. Konkrétan az addigi kapcsolatotokat fogjátok kockáztatni és csak a végén vagy inkább utána a legelső este elalvása előtt fog járni az agyatok...aztán kiderül milyen reggelre ébredtek.
okt. 29. 11:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tudom elviselni, hogy mást kényeztessen helyettem.

Fantázia szinten működik, de a valóságba sosem fog.

okt. 29. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem részt hármasban nőként két párnál.

Elsőnél a pár már tapasztalt hármasozó volt. A nőbiszex volt, ő is foglalkozott velem.

Ami elsőre furcsa volt, mivel én nem szeretem a lányokat.

Négy alkalom volt és összességében nagyon jó élmény.

Második pár már más tészta, elég kellemetlenre sikerült és csak egy alkalom volt.

Elvileg a pár női tagja is kifejezetten akarta ezt a dolgot, ez volt nekik az első.

De menet közben eléggé frusztrált volt.

Mint utólag mesélte a férj nem igazán tetszett a feleségnek, hogy ennyire élveztem a dolgot és túl szép voltam :D

Úgyhogy ez mindenképpen buktató. Oké, hogy képzeletben kicsit izgat, hogy a párod másnak örömet okoz.

De élesben ezt megélni és látni az össze sem hasonlítható.

okt. 29. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az tart vissza, hogy nincs kivel, illetve feleségem van aki viszont nem akarja kipróbálni. Mondjuk a kettő közül bármelyik elég indok arra, hogy ne tegyem.
okt. 29. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném, a páromnak még nem álltam elő vele. Nem tudom mi lenne a reakciónk...engem nem bántana, ha jobban élvezné, csak utána a tudtom nélkül ne csinálják, azt "árulásnak" venném. Szerintem mielőtt belefog egy pár ilyenbe, nagyon alaposan tisztázni-átbeszélni kell mindent, nehogy egy amúgy jól működő, de monogám kapcsolat tönkre menjen.
okt. 29. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kettő idegen férfival szeretném kipróbálni (úgy képzelem el hogy egy szórakozó helyen ismerkednénk össze) csak félek, hogy ittas állapotban utánna mik történnének (meg hogy a barátaim akikkel alapból mentem mit gondolnának rólam)
okt. 29. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátaid azt gondolnák, hogy "miért nem nekünk szólt ez a csaj?!"
okt. 29. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös vagyok, tovább írom: egy nagyon jó barátom, mikor nálam aludtak a párjával és szexeltek, megkért, hogy szálljak be. A baj ott volt, hogy a lány jobban élvezte velem és megkért, hogy folytassuk...buktunk, ráment egy barátság. Szóval szerintem párcse működhet, csak tisztázni kell előtte mindent....
okt. 29. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi attól tartunk, hogy megtudják a környezetünkben. Mi is úgy terveztük, hogy szórakozóhelyen felszedünk egy pasit, de akár hová mentünk, ismerősbe botlottunk vagy kiderült ismerkedés közben, hogy van közös ismerős. Most az a cél, hogy felmegyünk Pestre, de akkor lakást kell bérelni stb, nem egyszerű.
okt. 29. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig inkább ismerősök körében keresnék. :-) Ha ő is benne van, nem fogja nagydobra verni, legalábbis érett gondolkozással nem...ha van egy diszkrék, megbítható ismerős/pár akkor tuti inkább velük, mint vadidegennel...
okt. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!