Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 cinderella_ válasza:
Igen, de csak a 8. privi íróval. ☝️
3/16 anonim válasza:
2-es Szívesen kipróbálnám veled én is, eddig sajnos még senki nem engedte🙁 24F
4/16 anonim válasza:
Ha abból a rengeteg nőből, aki kikötözésről meg kinkekről álmodozgat, csak fele gondolná komolyan, sokkal szebb lenne a világ. De sajnos sokuk nem is érti, miről szól ez, és nem tudja feladni magát a domnak. Sőt... bele sem mer igazából kezdeni.
5/16 anonim válasza:
Szerintem lenne 1-2 kreatív nő, aki a lábát használná, így lábmunka lenne, ami totál beindító tud lenni néhány embernek. (F!)
6/16 anonim válasza:
3. Akkor a kérdezővel csináld mert ő is azt akarja.
10/16 anonim válasza:
9-es Engem is nagyon izgat milyen lehet. Leírod nekem privatban hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!