Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van olyan BDSM játék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan BDSM játék amit még nem próbáltatok, de szívesen kipróbálnátok?

Figyelt kérdés
szept. 24. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akad
szept. 24. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Biztosan vannak sokakban elfolytott vágyak. Volt olyan barátnőm, aki szó szerint kérte, hogy verjem el, pofozzam, folytogassam, cicijét, fenék verjem el. Igaz ő nem volt teljesen 100-as. :D Aztán volt olyan barátnőm, aki azt imádta, hogy kötözzem meg, volt olyan, hogy még szüleinél laktunk, megkötöztem és kimentema mosdóba addig, imádta. :D

Utána lévő párom, aki ma már a feleségem nagyon erősen exhibicionista, szereti magát mutogatni, élvezi, ha megnézik, szeret direkt kirívó ruhákban menni, főleg külföldön. Engem is izgat ez, persze ennek semmi köze a BDSM-hez.

Szóval minden nő másról fantáziál, kérdés ki, hogyan éli meg ezeket.

szept. 24. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van, de nagyon perverz.

Marad a fantáziálás róla.

szept. 28. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis eljátszott erőszak, kergetőzés, az nagyon bejönne. De bocs, már nem vagyok lány, inkább nőszemély.
szept. 29. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont erre vagyok kíváncsi :)

szept. 29. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj az ilyen kérdésekkel, hogy írnak alá nők, aztán azonnal letámadják őket privátban ötvenen. Ebből 49 vérbunkó, és mire az ötvenedikhez érnek, már nem is érdekli őket. Hát így nehéz ismerkedni...
okt. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!