Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti játszanátok domina játékokat egy nektek tetsző, csinos, fiatal úrnővel? Kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
okt. 15. 12:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
Ja, hetero férfi vagyok, ne írjatok privátot!😂
Domina csajok, írhattok!😂
okt. 15. 12:42
3/10 A kérdező kommentje:
Pl. Pofozás,lábimádat,fenék nyalás,arcra ülés, megdug egy fekcsatolhatóssal. Ilyesmikre gondolok.
okt. 15. 12:47
4/10 A kérdező kommentje:
Csúnya beszéd, leköpés,kényszerfrancia, here rugdosás,megkötözés,verés, taposás,birkózás.
Lehetne még sorolni.
okt. 15. 12:50
5/10 anonim válasza:
Enyhébb tökön rugdosást, herekínzást kipróbálnék valamikor, régóta izgat. De a legjobb egy olyan barátnővel lenne, akit szintén izgat.
6/10 anonim válasza:
Ha kölcsönös a dolog, akkor igen. Tehát ha én is lehetnék ugyanannyit az uralkodó oldalon.
7/10 anonim válasza:
Amiket leírtál azok pont nem, de ha mondjuk megerőszakolna, azt elviselném.
8/10 anonim válasza:
Nem, de fordítva igen, ugyanis kifejezetten domináns vagyok a szexben, sok nő legnagyobb örömére 🤔
9/10 anonim válasza:
A herék megrúgását szívesen vállalnám.
10/10 anonim válasza:
Én valami enyhe fokozaton nagyon szívesen kipróbálnám, érzem, hogy rendkívül izgatna. Az enyhe azt jelenti, hogy pl. fájdalmas ne legyen (pofozás vagy kisebb verés azért beleférne), vagy olyan se legyen, ami utána is látható nyomot hagy rajtam. De megalázó az lehet, azt élvezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!