Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal Fiúk, Lányok! Kipróbálnátok a nudizást?
Figyelt kérdés
Közeleg a nyár, lassan itt a strandszezon. Izgat esetleg valakit, hogy idén életében először kipróbálja a textilmentes strandolást? Ha igen, milyen körülmények között? Egyedül vagy baráti társasággal? Itthon vagy inkább külföldön?
Kort+nemet is írjatok!
Köszi a válaszokat! :)
ápr. 23. 09:58
1/15 anonim válasza:
Igen kipróbálnám. Textilmentes szaunát már tavaly kipróbáltam és nagyon élveztem. 26/F.
2/15 anonim válasza:
engem már egészen fiatalon vittek a szüleim nudista strandra. a gondok serdülőkorban kezdőttek amikor minden puncira felállt a szerszám :D
3/15 anonim válasza:
Igen, szívesen kipróbálnám a strandon is
4/15 anonim válasza:
Mióta kipróbáltuk rendszeresen járunk és nagyon jó .Hozzáteszem semmilyen szexualis érdeklödesnek nincs ott helye nem erről szól.
f
5/15 anonim válasza:
4-es: én tudom hogy nem erről szól a dolog de nem tudtam parancsolni a farkamnak
6/15 anonim válasza:
Minden évben nudizok semmi extra nincs benne hétvégén van sok jó csaj de nem feltétlen ezért kell nudizni😅
8/15 anonim válasza:
Mi csakis nudista strandra járunk, textilesre soha. Útálom a vizes fürdőruhát és sokkal szabadabban is érzem ott magam.
De ennek nincs köze a szexhez.
9/15 anonim válasza:
Már nagyon várom hogy jó idő legyen és lehessen menni.
Ti hova jártok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!