Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok őszintén tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén tudnátok szeretni, társnak illetve igazi férfinek tekinteni egy cuckold, alárendelt fétisű férfit ?

Figyelt kérdés
Ugye elég sok férfinek nem nevezhető lény van akiket az izgat hogy megcsalják illetve megalázzák. Most egy csajt lehet ez izgat, de őszintén az életben ti tudtok szeretni, férfiként felnézni egy ilyen csávóra ? Szülnétek ilyennek gyereket, tudnátok az életben támogatni stb ? Úgy hogy közben csaljátok és ez izgatja, meg megalázzázok ti is vagy a bevont pasik ?
okt. 29. 10:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

9es.

Határozott nő vagyok.

Egyedül vagyok, igen. Mert a korosztályomban igen kevés "férfinak" sikerült tököt növeszteni a lába közé és sajnos nem tudják, mit csináljanak egy határozott nővel. Nekik igazi nő kell, de mikor megkapják elfutna, mert hú tudja mit akar.

okt. 29. 11:50
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
11. Ja hát ez nem így megy ám, ha a nő erős férfit akar, akkor a nő gyenge akar lenni.
okt. 29. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
82%

11

Kompromisszumkézséget nem csak a pasitól kéne elvárni.

okt. 29. 11:56
 14/24 A kérdező kommentje:
Na ennyit erről, a nők semmibe nézik az ilyen nyomi fiúkat
okt. 29. 11:58
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Szubmisszív vagyok. Talán a dominákat érdekli
okt. 29. 12:02
 16/24 anonim ***** válasza:
31%

Egy erős nő miért ne vágyhatna erős férfire?

A kettő együtt miért nem működik?

Nem értem.

Ha erős a férfi akkor tudja irányítani a nőt is. Nemcsak azt aki gyenge.

okt. 29. 12:14
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
16. Nem azt mondtam hogy nem működhet, csak arra céloztam, (talán nem teljesen érthetően ezt elismerem) hogy nem ez az átlag, az nebáncsvirág nők mindegyik meg van róla győződve, hogy neki jár az erős férfi, hisz ez a “normális”! fordított felállásra meg esélyed sincs.
okt. 29. 12:33
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

16

Ha a nő erős, akkor nem kell irányítani, nem?

okt. 29. 12:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Kell egy elég magas intelligencia szint ahhoz, hogy az ember el tudja választani a valóságot a szexben, fétisekben megélt, valóra vált fantáziától.

Sok művelt, értelmes, intelligens bdsm kedvelő ember van.

A feleségem is ilyen, mindketten bele tudjuk élni magunkat a helyzetbe, de azért egy átlagos estén ugyanolyan összebúós pár vagyunk, mint mások.

Vannak persze határok, de sztem ez mindenkinél más.

okt. 31. 23:46
 20/24 anonim ***** válasza:
igen! és ezektől a dolgoktól függetlenül nagyon szeretem a férjemet! hiába van több nemi életem a szeretőmmel vagy nevezzük barátomnak vagy akárhogy! a 2 gyerekünk is a barátomtól van! de a férjemet tekintem a férjemnek! ő a férjem!
nov. 3. 10:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!