Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok őszintén tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén tudnátok szeretni, társnak illetve igazi férfinek tekinteni egy cuckold, alárendelt fétisű férfit ?

Figyelt kérdés
Ugye elég sok férfinek nem nevezhető lény van akiket az izgat hogy megcsalják illetve megalázzák. Most egy csajt lehet ez izgat, de őszintén az életben ti tudtok szeretni, férfiként felnézni egy ilyen csávóra ? Szülnétek ilyennek gyereket, tudnátok az életben támogatni stb ? Úgy hogy közben csaljátok és ez izgatja, meg megalázzázok ti is vagy a bevont pasik ?
okt. 29. 10:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Én nem
okt. 29. 10:50
 2/24 A kérdező kommentje:
Mert oké hogy jó a nőnek a szabadság, meg izgatja hogy alázhatja a pasit ha olyan hajlamú, de nem tudom elképzelni hogy szeressen egy ilyet mint férfi.
okt. 29. 10:54
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Pro tipp, hazudd azt hogy nincs is semmilyen fétised. A hiába mondják nem elfogadóak szex terén.
okt. 29. 10:56
 4/24 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni hogy mondjuk belekötnek egy ilyen párba aztán a nő csak röhögné hogy a nyomi pasit megverik, azt gondolná hogy talán ez is izgatja. 😂
okt. 29. 10:56
 5/24 A kérdező kommentje:
Hátmas te félre értesz, én nekem semmi ilyen fétisem sincs. Csak kíváncsi vagyok hogy egy nő hogy tud tekinteni egy ilyen nyomorultra.
okt. 29. 10:57
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
5. Nyilván rosszul, gyengének lenni a nők privilégiuma.
okt. 29. 10:59
 7/24 anonim ***** válasza:
53%

Nem.

A férfi legyen határozott, odaadó és ne engedje, hogy vigyenek, mint egy darab húst.

okt. 29. 11:39
 8/24 anonim ***** válasza:
25%

7

Mert amúgy ha nincs párod, akkornegy darab hús vagy, amit mindenki vihet, vagy mi?

okt. 29. 11:43
 9/24 anonim ***** válasza:
19%
7. Bezzeg ha elvárod, hogy a nő legyen határozott, akkor gebedj meg egyedül!
okt. 29. 11:45
 10/24 anonim ***** válasza:
21%

Nem.

Többre tartom magam attól, hogy bárkinek oda adjam magam. Pláne párkapcsolaton belül.

Számomra a szex két emberes mutatvány. Ha oda be tudja fészkelni magát egy fölösleges harmadik annyit ér az egész kapcsolat.

Mert egy egészséges kapcsolatban nem kívánunk harmadik/negyedik/sokadik felet.

Aki ezt ráfogja "fétisre" meg akármilyen divatos szóval jellemzi, hogy elfogadott legyen hajrá. Egyéni dolog.

Részemről akkor sem normális.

okt. 29. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!