Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teltebb/ducik nőkkel a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb/ducik nőkkel a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok nő vagyok és mindig is ilyen vékonyka voltam ilyen52-55kilo,20éves vagyok.

Sok embertől hallottam már,hogy teltebb nőkkel jobb a szex,mint a vékonyakkal.

Mivel jobb? Esetleg az ellentétje,mivel ,rosszabb’?

okt. 29. 10:09
1 2
 1/16 Pomazi73 ***** válasza:
80%
Ha lehetek őszinte akkor nagyon hasonló. Ha kívànjàtok egymàst nincs különbség. Kinek ez, kinek az. Egy telt is lehet nagyon jó és egy vékony kevésbé. És fordítva
okt. 29. 10:16
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Dagiként írom, több logisztika kell hozzá. Nem mozgok olyan könnyen és nem kap fel csak úgy senki hogy áthelyezzen másik pozícióba. Megkérni a másikat hogy feküdjön máshogy pedig elég ... kellemetlen.

A pózok száma is korlátozva van, pl a hason fekvős pózban vagy álló pózban sokat levesz a méret felhasználhatóságbol a nagyobb fenék.

Utálok ilyen lenni teljesen megértem ha az ellenkező nemet ez taszítja.

okt. 29. 10:16
 3/16 érdeklődő35 ***** válasza:
75%

Nekem sokáig vékony lányok voltak az ideáljaim, partnereim. Aztán jött egy lány duci, és imádom, 10 éve vagyunk együtt 🙂 a szex ugyanolyan jó 🤩

Hason is😍 akkor egy párnát rakunk a csípője alá 😎

okt. 29. 10:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Kérlek 2-es az utolsó mondatot töröld ki valahogy. Meg fogod találni azt aki téged szeret,nem lesz se neked,sem neki ciki az,hogy megkérjen arra,hogy ,,fordulj meg”.
okt. 29. 10:21
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi, mind kettő lehet jó.
okt. 29. 10:22
 6/16 érdeklődő35 ***** válasza:
72%
4# ifjú gyak felhasználó! Itt semmit se lehet törölni, max a modiknak, de az már rég rossz....
okt. 29. 10:26
 7/16 A kérdező kommentje:
Tudom,de a fejéből törölje ki,hogy visszataszító a testalkata.
okt. 29. 10:27
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Ja nem azért irtam hogy "brühü soha sem találok senkit" csak zavar hogy a saját testem miatt maradok ki valami olyan jóból ami 18 évesen 55 kilóval megvolt. Amúgy kapcsolatban élek szóval van aki szeret így is. De jobb lenne ezek nélkül a kellemetlenségek nélkül. Ezt 30 kiló felesleggel írtam. Nem csak kicsit vagyok husos
okt. 29. 10:27
 9/16 anonim ***** válasza:
66%
Van aki a vékonyat szereti, van aki a teltet. Nem ezen múlik hogy milyen vele a szex. Tapasztalat.
okt. 29. 10:32
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

Kinek mi. Sok férfi szereti.

Nekem a kövérség teljesmértékben kizáró ok.

Ha valaki viszont arányosan (kicsit!) husis azzal nincs probléma.

okt. 29. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!