Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teltebb/ducik nőkkel a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb/ducik nőkkel a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok nő vagyok és mindig is ilyen vékonyka voltam ilyen52-55kilo,20éves vagyok.

Sok embertől hallottam már,hogy teltebb nőkkel jobb a szex,mint a vékonyakkal.

Mivel jobb? Esetleg az ellentétje,mivel ,rosszabb’?

okt. 29. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

2-es hölgy!

Engem szingli pasiként nagyon éredelnél,ha privátba rám írsz!

Nekem pont a husis,teltebb nők jönnek be,s számomra Ők a leggyönyörűbbek!

Felizgatni is csakis az ilyen nők tudnak!

okt. 29. 11:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne zavarjon hogy párkapcsolatban él.. és még elvárod hogy ő írjon rád, beszarás
okt. 29. 11:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vékony nőkkel jobb, számomra biztosan, de természetesen van aki a teltebb nőket kedveli...
okt. 29. 11:26
 14/16 Pomazi73 ***** válasza:
Jól lépő toztak mert azt mertem 8rni, hogy hasonló. Vicces
okt. 29. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem csak fiatal teltebb nőkkel volt jó a szex. Nyilván azért, mert még feszes volt minden, csak nagyobb, formásabb, mint az átlag.

Harminc fölött viszont már általában lógnak a mellek, lefelé néznek a mellbimbók, narancsbőrösek a combok, egy extrém esetben a nőnek a hasa is olyan hájas volt, hogy elsőre azt hittem, nincs köldöke, konkrétan a második alkalommal fedeztem fel, hogy de mégis van neki. Szóval az már nem annyira izgató. Ugyanakkor a vékonyabb negyvenes nők nagyon szuperek, simán úgy beindítanak, mintha 20 éves lennék.

okt. 29. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Teltebb lány a barátnőm, és csodálatos vele! Imádom minden pillanatát! Nehéz általánosítani, de tapasztalataim szerint sokszor a duci nők ,,odaadóbbak’’ , szimplán azért mert, ezzel kompenzálják a ,,hátrányukat’’ a vékony lányokkal szemben! No, ha ez nem minden esetre igaz, nekem valamiért a telt lányok sokkal jobban bejöttek mindig is, mint a vekonyabbak! Igazából a nagy seggű lányt tolni hátulról, mennyország!:D
okt. 30. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!