Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalakodnál barátnőddel a pasid kedvéért? Ti pasik szívesen vennétek vagy megcsalás?
Történet, hogy lett egy ideiglenes távolság a kapcsolatban és webcam közben felvetődött az ötlet hogy a baratnő(hetero) baratánőjével(biszex) kicsit szórakoztatja egymást és a pasit.
Csókolózás, nyalakodás (csók) meg nagyon max cici kényeztetés.
Mit gondoltok? Ribis? Vagy belefér? Ti csinálnátok vagy tetszene nézni?
Mivel 100%an heteró vagyok így a pasim kedvéért sem csinálnék semmit más nővel.
Ha meg nem érti meg akkor nem egymást keressük.
Az is alap értelmi szint, hogy ez nem fekete és fehér. Nekem például a partnerem annó kipróbálta nővel. De egyszerűen nem jött be neki, maradt a férfi vonalon. Ez már húsz éve volt lassan. Azóta sem érdekli nem érdeklődik utána. Pedig nincs neki megtiltva, sőt sokszor támogatom és ösztönzöm bármi vágya van éljük meg, többek közt ez is szóba került többször.
Idézem a szavait : ő hús vér faszra vágyik.
Így nem is vallja magát biszexuálisnak.
A biszexualitás több nemhez való szexuális és romantikus vonzalom kialakítását jelenti. Tehát izgatja a saját neme szexuálisan, kipróbálás még nem feltétlenül jelenti hogy valaki biszex lesz.
De egy egyszerű példa ha én iszok alkoholt és nem tetszik, de többet nem iszom attól nem leszek alkoholista vagy nem leszek alkohol fogyasztó. Mert kipróbáltam. Vagy kiprobálom a motorozástde nem jön be attól még nem leszek motoros.
Nekem tetszene látni ilyen helyzetben a barátnőmet, ha neki is kedve van hozzá és szívesen csinálja.
Nem tartanám megcsalásnak, hiszen tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!