Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A boldogság jár nekünk, akkor amikor félrelépünk és mással szexelünk?
Semmi nem jár. Vésd az eszedbe.
Gerinctelen féregség, semmi más.
Azért tegye a szívére a kezét mindenki akit megcsaltak már, az nem véletlenül volt. Nálam is volt nő aki megcsalt. De leültem otthon végig gondoltam szexuális életünket és rájöttem ebben én is legalább ugyanannyira hibás vagyok mint a másik fél.
Könnyebb mindenért a másikat okolni hibáztatni.
Mielőtt pedig megkapom, nem, ettől függetlenül nem értek ezzel egyet, hogy meg kell csalni a másikat. Mert még mindig jobb el köszönni szépen mint haragosan elválni.
Azért sok múlik azon hogy mennyire próbálja megoldani az elégedetlen fél a dolgokat.
Pl ha panaszkodik, kifejti hogy neki így nem jó, akkor van benne egy "szóltam de nem tettél semmit"
De ha valaki nem tesz érte hogy a másik fél tudtára adja mire lenne szüksége az nem érdemel semmit.
Mutatnál valakit, akinek kötelezően JÁR a boldogság?
A megcsalás becstelen dolog. Beszéld meg a pároddal a helyzetet.
Ha nem tudja megoldani, és válni se akartok, akkor engedjen el kalandozni, még az is jobb a megcsalásnál.
Akkor támadd le többszőr a palid, te is kezdeményezheted…
A megcsalásra nincs pardon!
Szerintem is gerinctelen!
Ritkán lehet a megcsalást jogosnak beállítani.
Előtte meglehet beszélni a dolgokat, vagy szakítani.
Most ha valakinek a csaja berúgik a buliban és leszop egy csávót ott miért lenne hibás a pasija ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!