Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, inkább a mellet szeretitek jobban vagy a segget?
Figyelt kérdés
Nekem kis formás mellem van és nagyobb kerek fenekem.
Ti fiúk mit néztek inkább? Melyik a vonzóbb, izgatóbb számotokra?
N22
okt. 27. 18:14
1/20 anonim válasza:
Mellből a kis-közepes tenyérbe illő feszes-formás a kedvencem, popsiból meg a feszes kerek. Utcán sétálva nyilván mindkettőt megnézi az ember, mert egy kirakott mell is pont úgy vonzza a szemet mint a formás fenék, de ha választani kell akkor inkább a fenék aminél ha formás izgatóbb. 34/F
3/20 anonim válasza:
Pont mint a feleségem. Igazából egyformán szeretem mindkettőt. De a mellekkel többet foglalkozom mert gyakran a számba adja. Popsi meg simogatás, paskolgatás, alvásnál egymáshoz nyomás.
Nézésnél ha választani kellene a fenék jobb választás, mert más nőn könnyebb elkerülni a direkt szemkontaktust. Kisebb a lebukás veszélye. Szemezésnél is elvonják a figyelmet a mellek.
4/20 anonim válasza:
Belsőt. Nem ennyiből áll egy nő. Elég gáz a hozzáállásod.
10/20 anonim válasza:
Nekem az összkép a fontos! Mutasd magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!