Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 30 év fölött veszítették el a szüzességüket, hogyan történt meg?
1. Akik 30 év fölött veszítették el a szüzességüket, hogyan történt meg?
2. Szerettétek volna, ha hamarabb megtörténik?
3. Milyen ok(ai) volt(ak), hogy nem történt meg korábban?
Sokáig szégyellős voltam meztelenül, amit valószínűleg onnan "örököltem", hogy gyerekként sokszor voltam beteg, és az orvos előtt mindig féltem vetkőzni, valószínűleg a vizsgálatok kellemetlen mivoltából adódóan. Így aztán mikor odakerültem egy-egy lánnyal, ott is előjött ez az érzés, ami hozta a stresszt, és minden mást, ami ilyenkor jön.
Aztán egyszer összejöttem egy kolléganőmmel, akivel már előtte is régóta ismertük egymást. Sokat beszélgettünk, sok közös programunk volt, lelkileg is nagyon egy hullámhosszon voltunk, szóval tényleg olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Aztán mikor odakerültünk, már nem stresszeltem, hanem biztonságban éreztem magam, sőt, kifejezetten akartam, hogy az enyém legyen, ami azért fura, mert ugye addig ezt az érzést nem tapasztaltam, tehát nem is tudhattam, hogy milyen az. Jó, mondjuk ez nem az első alkalom volt, viszont addig is sok-sok türelemmel segített abban, hogy leküzdjem a gyerekkori rossz beidegződéseim.
Aztán nemes egyszerűséggel felhúztam a gumit, a többi pedig ment magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!