Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek a fél órás órás meneteket vagy az már sok?
Figyelt kérdés
okt. 26. 19:05
2/11 anonim válasza:
10-15 perc alatt is lehet olyat szexelni, hogy leszakad a plafon, de persze egy 30+ perces elnyújtott érzéki szeretkezés vagy kemény sok pózváltós b*szás is jól tud esni sokszor.
3/11 anonim válasza:
"Ez lenne a normális"
Te nem vagy komplett! Egy NORMÁLIS CSAJ egy 20-25 perces szex alatt 6-szor elélvez! Ez a normális! Nem az amikor már egy órája mindkét fél kifáradt és kidörzsölődött, te Hamupipőke!
4/11 NemFogodKitalálni válasza:
Férjem elég jól bírja, 25-30 perc első menetben, és ebben nincs benne az előjáték. Mindig több orgazmusom is van közben, de amikor én már túl vagyok a 6-7. orgazmuson, fáradt vagyok, olyankor csak az van a fejemben, hogy élvezzen már el végre ő is. Szerencsére ha akarom, akkor el tudom élveztetni pillanatok alatt szinte. De alapjában véve kielégítő, viszont néha sok, fárasztó a fél órás menet.
5/11 anonim válasza:
Mi a férjemmel szeretjük megadni a módját (többnyire). 12 év után is szeretjük a romantikát, szívesen gyújtunk gyertyát, nem sajnáljuk az időt az előjátékra sem. Sokszor veszek fel neki szexy fehérnemű, combfix, csipke hálóing, testharisnya. Imádja.
29/N
7/11 anonim válasza:
41 éve szexelek, sok nővel összeakadtam, egy se volt tovább nedvesebb 20 percnél. Száraz puncival nyilván lehet tovább szexelni, de nem lesz őszinte az a bizonyos mosoly.
8/11 Csicuki válasza:
Én a azt szeretem ha tartalmas nem méren az időt de nyilvan nagyobb az élvezeti faktora ha tovabb tart
10/11 anonim válasza:
A fél óra teljesen jó idő de én tovább is élvezem, pl ha egy, másfél óráig tart, közben nedves is vagyok végig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!