Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők hüvely mérete is annyira változatos, akkor miért nincsenek millió számra olyan nők, akik a kicsit szeretik?
Valahogy a valóságban csak 2 méretet szeretnek a nők. A nagyot és a még nagyobbat.
Na jó, nem teljesen, de nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez igaz a nők 80-90%-ára + van 10-20% size queen, aki a nagyobbat szereti.
15cm alatt nincs jó méret, csak kompromisszum. Sokan miért hiszik azt, hogy a nők hüvely mérete is olyan változatos, mint a férfiak pénisz mérete? Sok millió pénisz van 15cm alatt, de valahogy kereken 0 hüvelynek ideális.
(Olyat lehet találni, aki beéri vele, ha nincs ló, jó a szamár is alapon, de azt most hagyjuk)
Ja ok. Az lehet. Én nem olyan használok. De amúgy van a My Size-nek kinyomtatható mérője, amit ki kell vágni és körbetekerni a péniszen, én kipróbáltam és 60-64mm közötti jött ki mint elvileg ideális méretű.
Rosszúl értelmezed amit írtam. Olvasd el megegyszer.😑 Nem a farkam akkora, hanem 60-64-közötti az ÓVSZER méret amit ajánl rá! Írd be a keresőbe, hogy 60mm óvszer.
21 vagyok
A normál gumi szabvány mérete 56-57.
Arra írtam,hogy kicsi.
Igen,a MySize-t használom,
60-ast.Az kényelmes.
37.
Szerintem az 56-57 már nagyobb.
A masculan olyan óvszerméreteket kínál, amelyek a használók többségének megfelelnek. Az óvszerek nagyrésze 53 +/- 1 mm átmérőjű, de megtalálható webshopunkon az XXL kondom méret is, amely 54 +/- 1 mm.
47-től 49 mm-ig = kis méretű óvszer, 52-től 54 mm-ig = közepes (normál) méretű óvszer,
55-től 57 mm-ig = nagy méretű óvszer.
Az óvszer mérete a csomagoláson van feltüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!