Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők hüvely mérete is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők hüvely mérete is annyira változatos, akkor miért nincsenek millió számra olyan nők, akik a kicsit szeretik?

Figyelt kérdés

Valahogy a valóságban csak 2 méretet szeretnek a nők. A nagyot és a még nagyobbat.

Na jó, nem teljesen, de nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez igaz a nők 80-90%-ára + van 10-20% size queen, aki a nagyobbat szereti.

15cm alatt nincs jó méret, csak kompromisszum. Sokan miért hiszik azt, hogy a nők hüvely mérete is olyan változatos, mint a férfiak pénisz mérete? Sok millió pénisz van 15cm alatt, de valahogy kereken 0 hüvelynek ideális.

(Olyat lehet találni, aki beéri vele, ha nincs ló, jó a szamár is alapon, de azt most hagyjuk)

okt. 23. 19:04
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Elvileg ja, a szeméremcsonttól benyomva. Mert ugye nem mind1, hogy 60 kilós vagy, vagy meghízol 100-ra. Mert a zsír miatt így több centit veszthetsz, nem a farkad megy össze.
okt. 26. 19:31
 32/45 anonim ***** válasza:
#29 A normálon szerintem a durexre gondolt. Az 56mm és elég jól nyúlik.
okt. 26. 19:31
 33/45 Eöske janeszka21 ***** válasza:
30 # vagyok ha csonttól mérem akkor hatalmas ha nem nyomom csontig a szalagot akkor csak nagy
okt. 26. 19:32
 34/45 anonim ***** válasza:

Ja ok. Az lehet. Én nem olyan használok. De amúgy van a My Size-nek kinyomtatható mérője, amit ki kell vágni és körbetekerni a péniszen, én kipróbáltam és 60-64mm közötti jött ki mint elvileg ideális méretű.

okt. 26. 19:37
 35/45 Eöske janeszka21 ***** válasza:
34 # a 7 bl boros üveg átmérője 6,5 cm , ha jól értem a te farkad olyan vastag ha nem vastagabb mint a monster doboz , azért a szépitesnek is van határa te kamugép
okt. 26. 19:40
 36/45 anonim ***** válasza:

Rosszúl értelmezed amit írtam. Olvasd el megegyszer.😑 Nem a farkam akkora, hanem 60-64-közötti az ÓVSZER méret amit ajánl rá! Írd be a keresőbe, hogy 60mm óvszer.

okt. 26. 19:57
 37/45 anonim ***** válasza:

21 vagyok

A normál gumi szabvány mérete 56-57.

Arra írtam,hogy kicsi.

Igen,a MySize-t használom,

60-ast.Az kényelmes.

okt. 26. 19:59
 38/45 Eöske janeszka21 ***** válasza:
Én régebben a masculan XXL használtam
okt. 26. 20:04
 39/45 anonim ***** válasza:
Jancsika at XXL óvszer is 57-es csak.
okt. 26. 20:05
 40/45 anonim ***** válasza:

37.

Szerintem az 56-57 már nagyobb.

A masculan olyan óvszerméreteket kínál, amelyek a használók többségének megfelelnek. Az óvszerek nagyrésze 53 +/- 1 mm átmérőjű, de megtalálható webshopunkon az XXL kondom méret is, amely 54 +/- 1 mm.

47-től 49 mm-ig = kis méretű óvszer, 52-től 54 mm-ig = közepes (normál) méretű óvszer,

55-től 57 mm-ig = nagy méretű óvszer.

Az óvszer mérete a csomagoláson van feltüntetve.

okt. 26. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!