Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők hüvely mérete is annyira változatos, akkor miért nincsenek millió számra olyan nők, akik a kicsit szeretik?
Valahogy a valóságban csak 2 méretet szeretnek a nők. A nagyot és a még nagyobbat.
Na jó, nem teljesen, de nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez igaz a nők 80-90%-ára + van 10-20% size queen, aki a nagyobbat szereti.
15cm alatt nincs jó méret, csak kompromisszum. Sokan miért hiszik azt, hogy a nők hüvely mérete is olyan változatos, mint a férfiak pénisz mérete? Sok millió pénisz van 15cm alatt, de valahogy kereken 0 hüvelynek ideális.
(Olyat lehet találni, aki beéri vele, ha nincs ló, jó a szamár is alapon, de azt most hagyjuk)
“nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez igaz a nők 80-90%-ára + van 10-20% size queen, aki a nagyobbat szereti.”
Ezeket a számokat honnan vetted ?
Nőktől + kutatásokból.
Dr. Szilágyi Vilmos Intim-kapcsolat kézikönyve
Nagyon jó könyv,ennek egyik fejezete ez: "Van-e méretbeli össze nem illés?"
Ebből egy részletet teszek ide:
"Már láthattuk, hogy a nők között is vannak, akik kielégületlenségüket a hímtag méretének elégtelenségével magyarázzák. Olyanokat szoktak mondani, hogy „el sem éri a méhszájat”, „alig érzem, hogy a hüvelyben van” vagy „túl mélyen behatol, és az már fáj” stb.
Ebből az következne, hogy a férfi és női nemi szervek méretbeli összeillése alapvetően fontos. Sokan ezt tudatosan is vallják, mások hallgatólagosan elfogadják. De vajon nem arról van-e szó, hogy az „anyagelvű közfelfogás” eltúlozza a testméretek jelentőségét, s így talál leegyszerűsített magyarázatot az össze nem illésre?
Félreértések elkerülése végett: a szexuális összeillés általánosságban valóban döntően fontos, ám ezt nem indokolt a testméretek összeillésével azonosítani! Ugyanis ez sokkal inkább a szexuális kulturáltság, beállítottság és szokások összeillését jelenti."
Nemtudom, általában nem szoktak centikről beszélni csak hogy nelegyen túl kicsi vagy túl nagy.
Aztán, hogy ez centiben mit jelenthet rejtély. Az egyszer tuti, hogy én a 17 centimmel már okoztam kellemetlenséget.
Főleg mikor még tapasztalatlanabb voltam.
Ez tök jó, csak, ha a nő mondja neked, alig érez, mert túl kicsi, akkor hiába mondod, hogy, de Dr. Szilágyi Vilmos szerint nem a mérettel van baj. Nem fogja érdekelni, mert tapasztalta, hogy nagyobbal sose jár így.
De, centit is szoktak mondani. 17 centivel nálad ez sose lesz téma, mert az jó méret. Pl. 12 centivel már mást tapasztaltál volna.
A nők se hülyék.
Nőként nekem ez teljesen az érzelmeimtől függ.
Volt páromnak nem volt nagy, nagyon max 15 cm de szerintem annál is kisebb.
Amíg szerelmes voltam úgy éreztem tökéletes és jobb nem is lehetne vele a szex.
Pár év múlva már érdekes módon kevésnek éreztem.
Nyilván nem azért mert kisebb lett neki.
Volt nagyobb párom is,18 cm környéke.
Itt is volt gond pár év múlva, ezt nem kevésnek éreztem, hanem konkrétan fájt.
Ha nincs vágy, vagy erős izgalmi állapot lehet bármekkora a lábad között, nem garancia semmire.
Mert a nők nem annyira változatosak. Legalábbis nem olyan nagy számban. Az ideális tényleg 17-18 között van 14-15 kerülettel. De valahogy sokkal több nőnek jó a 20 centi, mint a 14.
Gondolom ez azért van, mert a fennmaradás végett egy hüvelynek sok pénisszel kell kompatibilisnek lennie. Egy átlag hüvelynek a 13 centit is be kell fogadnia és a 18 centit is.
De ióta az élvezettért is szexelnek a nők, azóta értelemszerűen a hüvely befogadóképességének a maximua lesz a legélvezetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!