Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők hüvely mérete is annyira változatos, akkor miért nincsenek millió számra olyan nők, akik a kicsit szeretik?
Valahogy a valóságban csak 2 méretet szeretnek a nők. A nagyot és a még nagyobbat.
Na jó, nem teljesen, de nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret és 15-20cm között jó. Ez igaz a nők 80-90%-ára + van 10-20% size queen, aki a nagyobbat szereti.
15cm alatt nincs jó méret, csak kompromisszum. Sokan miért hiszik azt, hogy a nők hüvely mérete is olyan változatos, mint a férfiak pénisz mérete? Sok millió pénisz van 15cm alatt, de valahogy kereken 0 hüvelynek ideális.
(Olyat lehet találni, aki beéri vele, ha nincs ló, jó a szamár is alapon, de azt most hagyjuk)
A 15cm körüli kevés volt? Az igen. De azért a kicsivel is legyen magabiztos az ember. Mire? :D
Jól írtad.
A 10-es jól írta.
Lehet, de nehezen talál, 15 felettiek azért nincsenek olyan sokan. Csak ugye gykn ahol 20cm az átlag.
A masik az, akinek a 14-15cm kevés az nem azért fog másikat keresni, mert kevés, hanem mert ilyen a "természete". Lehetne nekem 22cm/6cm farkam is, 1 idő után akkor is félremenne.
Mert a 15cm nem kicsi.
De. Sok 15cm feletti méret van. A 20cm feletti a ritka.
Jól írtad.
A falloszok átlagméretét számos országban megmérték. Ebből kiderült, hogy az átlagos péniszméret hazánkban 14,99 centiméter, a környező országokban, Ausztriában 14,53, Horvátországban 14,77, Szerbiában 14,87, Romániában 12,73, míg Ukrajnában 13,97 centiméter. Szlovákiából nem érkezett adat. A nagyobb európai országokban a következő átlagos hímvesszőméretet vették le: Spanyolországban 13,85, Franciaországban 15,74, Németországban 14,52 centiméter.
Én már nem 20 éves vagyok, van tapasztalatom, ismerősöktől is. Lehet, hogy 11-12cm között ez is közrejatszik, de akinek a 15 körülit kevésli, az a 18-19cm pasiját is csalni fogja ezt nyugodtan elhihetitek.
18.
Igen tudom. És gondolom 95% 1-2 cmt hozzátett. 🤣
Szóval 99% hogy 15cm alatt van az átlag.
A méret miatti megcsalás és a hűtlen típus két külön dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!