Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha néha lepedékes vagy picit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha néha lepedékes vagy picit darabos a hüvely, akkor a pasik undorodnak?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász nem tud mit csinálni, azt mondja ez a flóra része, csak nekem több van. Mosom rendesen, és nem szőrös, szóval nem vagyok igénytelen. Csak néha makacskodik a candida, de nem szagosabb mint pár éve volt.

Nyalásról nem is álmodok, csak nem szeretnék így pasizni. Állítólag ha fogyok 8-10kg akkor elmúlik.

okt. 6. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
ehhez látni kéne
okt. 6. 17:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ezt nem kéne látnia senkinek sem!
okt. 6. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik nyógyógyászt nem lenne érdemes felkeresni?
okt. 6. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Undorító. Abba a pillanatban hagynám ott mindegy hány éves vagy mi a helyzet.
okt. 6. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy érdemes egy másik nőgyógyászt keresni.

Egy volt barátnőm volt ilyen, nyalásnál meg nagyon keserű volt. Megmondtam, nem volt sértődés, elment nőgyógyászhoz, kapott valami kúpot, attól minden helyreállt és utána már jó volt.

Ha így betúrósodik a nuni, az nem normális!

okt. 7. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Gusztustalan
okt. 7. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!