Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szexeltetek már ruhában?
Figyelt kérdés
Milyen ruha maradt rajtad?okt. 23. 08:17
1/14 anonim válasza:
Az összes ruha rajtam maradt csak lejebb húzták a badrágom és a bugyim majd előre hajoltam és be pucsitottam
2/14 anonim válasza:
Volt egy alkalom amikor rajtam maradt a magassarkúm és a combfixem
4/14 anonim válasza:
Ruha rajtam maradt csak a bugyi lett félrehúzva
5/14 anonim válasza:
Én alapvetően nem szeretem ha a pólóm is le van véve, szégyenlem a hasam:)
Úgyhogy pólóban szoktam lenni
6/14 anonim válasza:
Ha csak szopok, semmit nem veszek le. De sokszor előfordult, hogy a természetben bedőltem, szoknya alja a hátamra, tanga félre, és gyerünk!De volt már, hogy a parkban este párom elült egy padra, elővette a farkát, és felemeltem a bő szoknyám tangám félrehúztam, és beleültem, és lovagoltam. Izgi!
7/14 anonim válasza:
Volt olyan szitu,hogy nem volt lehetőség levetkőzni. Szerencsére szoknyában voltam,ìgy nem volt probléma ebből.
Sima szoptatás egyébként én sem szoktam levetkőzni.
9/14 anonim válasza:
pl. fürdőruciban wellnesben..egybe nyári szoknyás ruhában tangában.. leggingsben volt rajtam tanga is....kicsit ki lett puncinál lyukasztva..N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!